23 Септември, 2017 09:30 1 990 0

Още по-бърз McLaren 675LT?

Преди появата на противоречивия, но както видяхме покъртително бърз McLaren 720S, на върха в средния клас на английския производител се намираше моделът 675 Long Tail. Той показа, че няма кой от конкурентите да го победи в нещото наречено "писта, както и на ускорението на права отсечка. В началото на тази година се появи лимитираната му версия 688 MSO HS, която бе още малко по-предизвикателна, но тук виждаме нещо наистина внушително. Дори и през камуфлажа, който да прикрива формите се вижда, че става въпрос за нещо екстремно. Предната броня е с много-по изнесен надвес, въздушните ѝ отвори са още по-големи, задницата също е изцяло променена, като към нея добавим и масивния статичен спойлер.

Тук обаче, има едно издайниче, което ни запраща директно към пистата - гумите, които още отдалеч можем да различим от легалните за пътя поради малките им бели надписи, а отблизо лесно се различава шарката на грайфера им като те са в комплект със състезателни джанти, които са много различни от типичните за модела. При всички положения скоро ще разберем, какво се крие под кодовото название MV715-23.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА