Last news in Fakti

16 Февруари, 2010 12:28 890 0

Daytona 2010 - след 10 дни

  • daytona-
  • triumph-
  • ама
Дайтона (2010) - това име се превърна в бранд - от Ролекс до Triumph, думата „Дайтона” означава модел, който е бърз, стилен и секси. Репутацията си е заслужена. Всичко започва с мотоциклетни състезания на брега преди цели 73 години, а с времето се е превърнало в едно от най-големите мото събития, събирайки около 500,000 моториста за пролетно каране и за отбелязването на новия състезателен сезон на АМА.
Мото седмицата, която официално започва на 26 Февруари, трае 10 дни като се засича с Daytona 200 и Supercross състезания. Събирането на толкова много мотористи е било проблем в миналото, но сега градовете приветстват всички с голям портфейл, дори и с шумни мотори.
Всеки ден има състезания, които привличат и задържат мотористите там. Цената на билетите е около $250 общо. .  Освен състезанията на Дайтона се организират и друг вид забавления - Мис мокра фланелка, секси миене на мотор, мото изложения, концерти, обиколки, конкурс за татуировки и много други.
Ако човек има средствата, преспиването няма да е проблем, а забавлението - истинско.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА