Last news in Fakti

13 Януари, 2024 10:30 2 085 5

Това е новият Dodge Charger

  • dodge-
  • charger-
  • daytona

Снимки на модела бяха публикувани в интернет

Това е новият Dodge Charger - 1

Dodge поднесе изненада, като споделил снимки на нов автомобил в социалните мрежи. В публикацията се подчертава, че не са разрешени никакви камери или записващи устройства, и е представен предсериен модел, чието пускане на пазара е планирано за края на 2024 г.. Изглежда става въпрос за следващото поколение Dodge Charger, което бе предизвестено от концепт.

От изображенията се забелязва, че цялостният дизайн на концепта остава до голяма степен непокътнат, въпреки че някои характеристики може да бъдат променени за серийния модел. Забележително е, че покривът изглежда малко по-висок, а стандартните странични огледала вече са на вратите. Пост в Instagram подчертава задната част на автомобила, разкривайки потвърждението за електрически Charger с името Daytona. Липсата на видими ауспуси подсказва, че този модел е електрически.

Това съобщение предизвика спекулации за потенциалното пускане на пазара и на Charger с двигател с вътрешно горене. Слуховете предполагат, че версията с два турбокомпресора и редови шестакможе да придружава електрическия модел. Потвърждението на марката Charger Daytona за електрическия модел съвпада с предишни съобщения, а наличието на емблемата Fratzog в горната част на радиаторната решетка показва използването на настройката на Dodge "Fratzonic Chambered Exhaust" за имитиране на „ръмжене на мускулест автомобил“ за иначе безшумните електрически автомобили.

Струва си да се отбележи, че някои подробности все още са спекулативни и Dodge не са потвърдили, нито отрекли определени аспекти, което оставя място за по-нататъшно очакване и вълнение относно предстоящите модели.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истина ти казвам

    13 5 Отговор
    Charger за джендърляка! Поредният ел.кочиняк!

    Коментиран от #2

  • 2 Реалността

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "истина ти казвам":

    Женските хормони в храната и водата раждат истерични лигли, дето плюят като сахарски камили.
  • 3 Грозно

    4 6 Отговор
    Грозноооооооооо!
  • 4 Това е

    6 2 Отговор
    Изненада е само за тези които се "информират" от руски "медии"
  • 5 Някой

    2 1 Отговор
    Масъл кар - елктрокар? Вин Дизел няма да хареса това! ;)