27 Март, 2010 09:48 1 735 4

Отново поул позишън за Фетел

  • формула 1-
  • фетел-
  • red bull renault

Двата болида на Red Bull racing ще стартират от първа редица в предстоящият втори старт от тазгодишния календар на Формула 1. Състезанието ще се предава по tv7, а студиото започва в 8.30 часа в неделя. Не забравяйте, че минаваме към лятно часово време.

Ето и класирането на останалите пилоти, които успяха да попаднат в последната част на кралификацията. Изненада беше отпадането от топ десет на Люис Хамилтън, който се оправда с недобро сцепление на гумите.


1.Себастиан Фетел
Red Bull

2.Марк Уебер
Red Bull

3.Фернандо Алонсо
Ferrari

4.Дженсън Бътън
McLaren

5.Фелипе Маса
Ferrari

6.Нико Росберг
Mercedes GP

7.Михаел Шумахер
Mercedes GP

8.Рубенс Барикело
Williams

9.Роберт Кубица
Renault

10.Адриан Сутил
Force India


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 f1 maniak

    4 3 Отговор
    Мисля че ще бъдем свидетели отново на двойна победа,този път на red bull
  • 2 ninoslavos

    3 3 Отговор
    Аз пък мисля, че ще бъдем свидетели отново на едно изключително скучно съзтезание, в което няма да има изпреварване, освен ако някой не направи грешка.
  • 3 tito

    5 3 Отговор
    Тея пък, състезанието ще е номер едно и всеки от ред бул мерцедес ферари и макларън има шанс да спечели. Освен това ще има много изпреварвания и ще е супер. Нямам търпение.
  • 4 baroto

    2 0 Отговор
    I az taka mislq!!!!!