Last news in Fakti

20 Април, 2010 09:58 1 519 7

Българин триумфира в румънския шампионат

  • красимир михайлов-
  • zedmoto racing team-
  • шампионат

Красимир Михайлов от Zedmoto Racing Team разгроми конкуренцията в румънския шампионат по мотоциклетизъм на гръцката писта Серес.

Българин спечели кръг от румънския шампионат по мотоциклетизъм на писта. Красимир Михайлов от Zedmoto Racing Team разгроми конкуренцията на писта Серес, като завърши първи в клас Б 600 Суперспорт. "Не беше лесно, но дадох всичко от себе си. Радвам се, че постигнах първата победа за отбора" - каза състезателят. Михайлов даде и най-добро време на квалификациите, като по този начин си осигури първото стартово място.

Краси Кърта, както е известен в падока, е на 28 години и е роден в Троян. С мотоциклетизъм се занимава от дете. Той е един от състезателите, участващи в дебютния състав на Zedmoto Racing Team. Освен с мотоциклетизъм на писта, той се занимава и със стънт - изпълнение на радикални маневри като каране на задна и на предна гума.

Това е първото официално състезание за тима. "Има още много състезания, това е само първата ни победа", заяви пред журналисти Петър Лозанов - основател и мениджър на отбора. Амбициите на Zedmoto Racing Team са за пълна доминация в родния и балканския шампионат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ceco

    4 0 Отговор
    bravo na momcheto !
  • 2 Venci

    3 0 Отговор
    Браво! Много се радвам, а и много искам да видя български отбор на 24 часово състезание - например на Льо Ман!!!
  • 3 Kris

    3 0 Отговор
    Super produljavai vse takaa :)
  • 4 ivko rqpata

    3 0 Отговор
    malko po malko shte probiem tezi sportove
  • 5 STOQN

    2 0 Отговор
    NIE SME SI MNOGO DOBRI IMAME SI MNOGO DOBRI SASTEZATELI PROSTO SPONSORI SE NAMIRAT MNOGO TRUDNO IMA LI PARA VSI4KO E VAZMOJNO BRAVO NA MOM4ETO VSE TAKA DA NI RADVA
  • 6 дамян

    2 0 Отговор
    защо не и в клас MotoGP
  • 7 MONGOLECA

    0 0 Отговор
    bravo bre banda -bravo.