Last news in Fakti

23 Април, 2010 13:29 3 796 2

Къстъм Yamaha An-Bu XS650

  • yamaha xs65-
  • yamaha an-bu-
  • yamaha gx400

През далечната 1968 година се появява за пръв път Yamaha XS650. Благодарение на уникалния си дизайн и конструкция SOHC, мотоциклетът бе произвеждан до 1985 г. Този период е постижение за един мотор.

Заедно с Yamaha SR400 и СВ серията на Honda, моторът XS650 се превърна в една от най-популярните и широко използвани основи за къстъм и тунинг на 21 век. Това ново преобразяване на мотоциклета XS650 е направено от едно малко и не толкова известно къстъм студио в Япония, наречено Ан-Бу.

Макар и малки, момчетата имат завиден вкус към тунинговането на мотоциклети, дори някои по-известни студия взимат идеи от тях. Последните две снимки са на Yamaha GX400, която не виждаме често отвъд границите на Азия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ILIAN

    0 0 Отговор
    krasota :)
  • 2 joro

    0 0 Отговор
    ouu