Last news in Fakti

17 Май, 2010 10:44 3 595 0

Aprilia RSV4 - реплика на Макс Биаджи

  • aprilia-
  • байк-
  • aprilia rsv4

Италианският мотопроизводител Aprilia въведе специална версия на спортния си байк RSV4, която е във вид на реплика на състезателната машина на Макс Биаджи.

Трябва да се отбележи обаче, че този байк е предназначен специално за управление на писта и не притежава необходимите лицензи за движение по стандартни пътища, а цената му е умопомрачителните 50 000 евро.

Специалната Aprilia RSV4 разполага с мощност от 200к.с. и по отношение на механика се различава доста от серийния модел, като в нея е приложен целият опит, натрупан от Макс Биаджи в шампионата SBK.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА