Last news in Fakti

15 Юли, 2010 10:45 1 541 0

Байк от филма Трон: Завещанието

  • parker brothers-
  • lightcycles-
  • байк-
  • филм

Американската компания Parker Brothers чество прави реплики на мотоциклети от известни филми и сега подготвя още една. Тя ще е копие на байка Lightcycles от филма Трон: Завещанието, който ще се появи по кината тази година.

Parker Brothers ще създадат само 5 екземпляра от въпросния мотоциклет, като всеки един от тях ще разполага с неоново осветление, но в пет различни цвята – червено, синьо, жълто, зелено и оранжево.

Мотоциклетът ще е с 22-цолови джанти и гуми, изработени специално от компанията Hoosier, рамата му ще е стоманена, а за да се намали теглото ще се използват множество карбонови елементи.

Клиентите ще могат да избират между два вида двигатели. Единият ще е стандартен бензинов, а другият изцяло електрически. По предварителна информация, цената на байка ще започва от 35 000 щатски долара, но не се уточнява при коя версия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА