Last news in Fakti

30 Май, 2019 12:25 12 205 34

Мълниеносно отмъщение с уличен стълб върху тавана (ВИДЕО)

  • птп
Мълниеносно отмъщение с уличен стълб върху тавана (ВИДЕО) - 1

Всеки начинаещ водач на моторно превозно средство се учи да оценява пътната ситуация добре, преди да предприеме маневра. Шофьорът на Range Rover-а от видеото по-долу обаче, явно е пропуснал този урок.

Движейки се с позволена, но висока скорост, той решава да се престрои вдясно, но не обръща внимание на по-бързо движещият се черен Mercedes-Benz. Така водачът на Range Rover-а засича този с Mercedes-а.

Последствията са неприятни, както за единия, така и за другия автомобил. Черният Mercedes се обръща, но удря уличен стълб, който пада и въпреки, че се задържа на жиците, се стоварва върху основния виновник за ПТП-то. За щастие пострадали няма. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    23 9 Отговор
    тоя с белия джип си гледаше телефона вместо пътя. тоя с черната кола пред него спря, но пред черната кола имаше и други спрели коли, т.е. не е аварийно. просто белия джиб критична реакция да избегне черния, щото е по-важно да си види фейсбука, от да гледа напред пешеходци(например) и живи хора, които може да избие. очебийно!!!!!!!!!!!!
  • 2 батка стайл

    51 6 Отговор
    Всички батки изпреварват от дясно и като се съберат мноо батки на 10 кв.м. така става !

    Коментиран от #3, #24

  • 3 Водач

    22 10 Отговор

    До коментар #2 от "батка стайл":

    Движение в съседна лента не е изпреварване. Мисли, когато пишеш.

    Коментиран от #9

  • 4 МАК

    13 3 Отговор
    Евалата така се прави учете се!! Тия в тая Русия изобще не ценят живота и правилата!! Уникални са!! И скоро това няма да се промени там!!

    Коментиран от #8

  • 5 Ганьо

    16 29 Отговор
    Ако не беше клатушкащо се СУВ а стабилната Хонда Акорд нямаше никога да се преобърне! Всеки си плаща когато избира ЛЕК автомобил с оная си работа.....

    Коментиран от #6

  • 6 Гост

    25 24 Отговор

    До коментар #5 от "Ганьо":

    Я се скрий някъде. Ти гледа ли клипа, че изобщо намесваш умрелите Хонди и плюеш по СУВ-вовете?

    Коментиран от #12, #17

  • 7 Garrincha

    3 3 Отговор
    Росийски, май …
  • 8 АйдеСпрете

    14 4 Отговор

    До коментар #4 от "МАК":

    Спрете с това "ценене на живота" ... тук нали го ценят - отиди на доктор и виж какво ще ти изпишат че са ти правили. Това значи ли,ч е тук се цени живота - ами не, просто те гледат като средство да изпишат пари докторите. Живеете в безвремие, където си мислите, че има ценности - там където няма, само защото предния ден сте гледали хубав филм.

    Коментиран от #11

  • 9 батка стайл

    3 7 Отговор

    До коментар #3 от "Водач":

    Водачооо, ти първо го изгледай и после ми се отваряй, кво да пиша ! Това, ако не е изпреварване, здраве му кажи ! Мигачи такива работи също забрави, не става въпрос за престрояване, а за откровено изпреварване от дясно !

    Коментиран от #30, #31

  • 10 ДАААА

    3 4 Отговор
    РУСИЯ СИ ОСТАВИ И У НАС ТЪПАНАРЩИНИТЕ !
  • 11 MAK

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "АйдеСпрете":

    Нещо май не си наред!!!кой ти говори за България това което казваш е ясно! Аз имам предвид че там правят жестоки зверски катастрофи по зле от колкото в Бг!!
  • 12 Ганьо

    11 23 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    "умрели Хонди". Но когато не можеш да вземеш и един завой без да застъпиш насрещното с твоето кандилкащо се СУВ добре че насреща има някой с истинска кола който хем да вземе завоя хем да избяга от твоята търкаляща се буца. Че ако беше СУВ, което също е застъпило насрещното, нали се сещаш?

    Коментиран от #13

  • 13 Гост

    27 23 Отговор

    До коментар #12 от "Ганьо":

    С моето "кандилкащо" се СУВ, ще те направя смешен на всяка писта с умрялата ти Хонда Акорд. Сложи си очила и изгледай клипа, защото явно не знаеш какви глупости пишеш! И смешните хондаджии да ми сложат 20 минуса, ми е все тая, то толкова си можете!

    Коментиран от #18, #21

  • 14 Ганьо

    11 26 Отговор
    Във втори сезон на Топ Гиър водещите се скъсаха да се смеят че СУВ модела на Волво (нищо против марката) толкова бил склонен да се прекатурва по завоите че инженерите на шведската марка, за да запазят реномето ѝ на производител на сигурни автомобили, били принудени специално да подсилват тавана! Хахаха!
  • 15 гост

    2 5 Отговор
    Типични каскети.Това е нещо нормално за Русия.Купуват си книжките и после,катастрофа след катастрофа .

    Коментиран от #16, #32

  • 16 йьйь

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Къде е по-различно?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Джингиби

    4 23 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Е, честито, пич - достигна 20-те минуса! Но има мегдан за още..

    Коментиран от #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гост

    25 6 Отговор

    До коментар #21 от "Джингиби":

    Ох, колко се притесних само. Това само затвърждава мнението ми, че хондаджоите сте страшни комплелсари и за това стават толкова ПТП у нас, след като си мислете, че с тази умряла марка сте безсмъртни.

    Коментиран от #25

  • 24 Nkp

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "батка стайл":

    Haha
  • 25 Джингиби

    6 11 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    Напротив, мой, комплексарите сте вие - тия, с малките пишки, които си купувате големи коли и лискавите премиуми, за да компенсирате малката бубка! Дреме ми на г@з@ колко си се притеснил - и само да вметна, че откакто преминах в ХОНДА-отбора / 2004г./ съм забелязал, че хондаджиите са едни от най-толерантните и спокойни шофьори, дори и тия, които карат по-малкият клас резачки, дори и младите шофьори! За разлика от комплексираните селяндури с немските премиуми и големите черни жипове/СУВ, които, бих казал, са рядко брутални и прости парчета, създавайки нон-стоп ситуации на пътя! Така, че не говори наизуст тъпотии в безсилието си!

    Коментиран от #26, #29

  • 26 Гост

    1 4 Отговор

    До коментар #25 от "Джингиби":

    Я виж колко бързо си събрал повече от 20 минуса. Пък пишката дали ми е малка, може да каже майка ти, комплексарченце.

    Коментиран от #27

  • 27 Джингиби

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Па много си докачлив, бе Джендърче! Бръкнаха ти в ректуума и почна да го избиваш на майки, Паляк нещастен!

    Коментиран от #28

  • 28 Гост

    2 5 Отговор

    До коментар #27 от "Джингиби":

    Смехоранчо, я се скрий някъде, че по-голям джендър от теб няма. Виж си комплексарския пост за пишки и тогава се обяснявай кой е докачлив и защо споменавам майка ти. Карай си умрялата Хонда и си вярвай, че хората със СУВ - ве са с малки пишки, защото не смееш да провериш.
  • 29 гост

    0 2 Отговор

    До коментар #25 от "Джингиби":

    Какво значи толерантен? Ако всеки спазва правилника за движение няма да има нужда от толерантност. Толерантни са само тези които не знаят да карат и затова правят път на всеки само и само да не сгрешат и да не ги ударят.

    Коментиран от #33

  • 30 Батка

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "батка стайл":

    Кво изпреварване на трилентов път ,престроява се и си кара,щом е с ограничението не го бърка че тия в средната движат с 50. Тва че тоа тапак не можа да спре и изви десен е отделен въпрос
  • 31 333

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "батка стайл":

    Което пак е позволено в градски условия на пътища с ограничение до 80км/ч и с повече от една лента в посока.
    Следващият път, когато някой на такъв път тръгне да намаля, за да завие на ляво, да не забравиш да спреш до него, за да не го изпревариш. Или зад него.
  • 32 Бай Шиле

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Много си прав чедо.В Русия са каскети.Ако е в САЩ никога,ама никога такова не се случва.И даже там няма катастрофи,понеже колите са им по хубави пък.
  • 33 Бай Шиле

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "гост":

    "толерантност" пиленце, е когато те видя в огледалото да караш с 180 на Тракия в бързото платно да ти чукна ЕДИН ляв мигач,че съм те видял и ще се прибера в другото платно.Или обратното,ако пред мен има кола с 130,а аз съм с 150 - ще натисна малко до 180 да я задмина и тогава ще се прибера.Ако не съм толерантен ще дам ляв мигач и ще изпреварвам пак с 150,а ти ще си пробваш спирачките и ще псуваш.Повечето истински карачи са ТОЛЕРАНТНИ.
  • 34 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    НАПРАВИ ГО ОТ КОМПЛЕКСИ ДА НЕ ГО ИЗПРЕВАРИ