Last news in Fakti

14 Август, 2019 10:29 6 766 10

Нов кросоувър кабриолет от Volkswagen

  • volkswagen-
  • t-roc-
  • cabriolet
Нов кросоувър кабриолет от Volkswagen - 1

Класът на компактните кросоувъри набира все по-голяма популярност в Европа и е съвсем естествено да започнат да се появяват всевъзможни версии. Кабриолет на базата на компактен кросоувър обаче все още е екзотика.

Range Rover се опита да направи това със своя Evoque, но иновацията не се оказа успешна и бе спряна от производство. Сега, германците от VW ще предлагат още по-евтин кабриолет от Range Rover Evoque, който ще се прави на базата на T-Roc.

Нов кросоувър кабриолет от Volkswagen

Моделът ще бъде демонстриран пред публика по време на предстоящото през септември автомобилно изложение във Франкфурт, но снимки и информация по темата вече са налични.

Volkswagen T-Roc Cabriolet ще е с две врати, но въпреки това ще е по-дълъг с 34 мм от стандартния кросоувър. Ще разполага с мек таван, прибиращ се автоматично за само девет секунди, като германците са предвидили и R-Line с 19-цолови лети джанти.

Нов кросоувър кабриолет от Volkswagen

Вътре разликите са малко. Кабриолетът обаче е четириместен, а товарното пространство е с обем 284 литра. Първоначално открития T-Roc ще се предлага само с предно предаване и с два двигателя - бензинови турбомотори с обем 1.0 л (115 к. с.) и 1.5 л (150 к. с.).

Клиентите ще могат да избират и между механична скоростна кутия и роботизирана трансмисия с два съединителя. Сред опциите има и виртуално арматурно табло, и мощна 400-ватова аудиосистема.

Нов кросоувър кабриолет от Volkswagen


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марто

    9 5 Отговор
    Симпатично
  • 2 AUDI

    15 9 Отговор
    Кому е нужно високо Поло кабриолет?

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 3 Артеон

    10 12 Отговор

    До коментар #2 от "AUDI":

    със сигурност не на пенсионери като теб :)
  • 4 Зле

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "AUDI":

    Кифли.
  • 5 Олимпийска надежда

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "AUDI":

    Това е повдигнат Голф, не Поло!
  • 6 Призрак

    3 5 Отговор
    Автомобил с двигател под 200коня е смехотворно. Толкова съм разочарован от VAG, че докато съм жив няма да си купя повече от техните пластмаси.
  • 7 Elen

    3 2 Отговор
    Я виж ти! Нова конфекция? Нищо по-различно от това което предлагат последните 10 години.
  • 8 карчи

    4 2 Отговор
    Вирната преднячка кабрио !?!? Абсолютно безмисленно ! Не го разбирам този "кеф" да се люлят в коли с висок център на тежестта ? Поне да беше 4х4, че да има някакъв смисъл...но нещо здраво, като голф синхро кабриолет, а не тези псевдо комоютърни 4х4 с муфички, като бисквитки орео !
    За тия пари по-добре някое яко рето кабрио, като ще е гарга....
  • 9 ТАД

    2 2 Отговор
    И не разбирам защо им е да се мерят с Ренч Ровър. Или просто имитират?
  • 10 Кака Кури

    3 1 Отговор
    Точно за такава кола си мечтаех.