Last news in Fakti

12 Септември, 2019 11:24 3 204 10

Папата се качи на Mahindra

  • mahindra-
  • kuv100-
  • папа франциск
Папата се качи на Mahindra - 1

Негово Светейшество Папа Франциск се вози на задната седалка на Mahindra KUV100 по време на посещението си в Мозамбик. Снимки и видео сподели в туитър профила си самият Ананд Махиндра, глава на Mahindra Group. "Това е славен момент за всички нас", написа небезизвестният бизнесмен, чието състояние е в размер на 1,5 милиарда USD.

Светият отец посети най-бедната югоизточна африканска страна, след като правителството и бившата бунтовническа групировка Renamo (в момента опозиция) подписаха мирно споразумение.

Папата се качи на Mahindra

Не за първи път Mahindra влиза в ролята на папамобил. През 1964 година папа Павел VI избра открит Mahindra UV при посещението си в Мумбай. Днес тази кола заема своето достойно място в автомобилния музей в Кандивли.

Традиционно Негово Светейшество Папа Франциск залага на по-скромни автомобили, най-вече Kia и обича да напомня, че по света гладуват много деца. Що се отнася до малкото индийско кросоувърче Mahindra KUV100, то тази кола отскоро се продава и у нас.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Недоумяващ

    23 1 Отговор
    На Голяма Богородица Патриарха ни се качи на БМВ 530 комби,затъмнено.И аз си казах трябва да бъда още по-скромен нищо ,че карам 20 годишна кошница и докато пътувам изричам повече молитви от него,само ,че мойте са от сърце.Та трябва да бъда скромен и да дарявам на църквата.Християнин съм,но се дразня когато дядо поп подкара,БМВ,Тайна Круизер и т.н. А какво ще му е в Дачия,на кон или на магаре.
  • 2 Дъ Клаш

    9 11 Отговор
    Кво ни занимавате с ваще тъпи религии бог няма и никога не е имало.Да го духа папата и всичките религиозни кретени.Всички ще умрът и те самите.

    Коментиран от #8, #9, #10

  • 3 Papata

    8 3 Отговор
    I sichki löhmani u vatikana sa shibani geiove
  • 4 сектант

    9 5 Отговор
    в Румъния ще го видим с Дъстъра
  • 5 Алфа Ромео

    8 2 Отговор
    Като дойде в България ша трябва да се вози във луксозните премиум лимузини на нашите духовници, няма друг избор.
  • 6 японеца

    4 0 Отговор
    В Индия михиндра, в България балканче, спряно от производство. Крадливи, корумпирани политици, съдии и полицаи.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Да Клъш педала

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Дъ Клаш":

    За теб обаче има друго-гОуем чеп отзад,за да си спокоен!
  • 9 Алфа Ромео

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дъ Клаш":

    Не бива да си толкова ограничен, има висша сила независимо кой как я нарича, аз лично не вярвам много в църковните виждания. На мен лично по-близки ми се струват вижданията на източно-азиатската религия, очевидно е че на земята има и зли висши сили.
  • 10 Усмивката

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дъ Клаш":

    Колко си прав брато.В прахчетата е безсмъртието.