Last news in Fakti

30 Септември, 2010 13:15 2 244 0

BMW Motorrad се насочва към Индия

  • bmw motorrad-
  • андреас шаф

Немската компания BMW е решила да разшири своето присъствие в Индия, като започне да предлага и мотоциклетите си в страната, тъй като до момента там не се продаваха официално двуколесни превозни средства на баварците.

Това ще е втори опит на BMW Motorrad за навлизане на индийския пазар, като първият беше преди 13 години, когато те се опитаха да сторят това съвместно с местната компания Hero Group. Този път обаче немците ще действат сами и са се заканили да подходят доста агресивно в луксозния клас.

Андреас Шаф, който ръководи BMW India, е заявил, че навлизането на мотоциклетите BMW на местния пазар ще засили успеха на автомобилите с тази марка, но в момента те още проучват нещата и все още не е ясно кога ще стартират продажбите там.

Предполага се, че първоначално BMW ще вкарват своите мотоциклети в Индия от Германия, а в последствие ще изградят собствен завод в страната, но разбира се при условие, че продажбите са добри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА