Last news in Fakti

5 Октомври, 2010 14:12 5 528 5

Mazda ВТ-50 става по-луксозна

  • mazda вт-50

Компанията Mazda публикува първата снимка на интериора на новия високопроходим pick-up BT-50. Дебютът на новото поколение ще се състои в Австралия в средата на октомври. Очаква се в страната на кенгурата едновременно да бъде показан и близнака  Ford Ranger.

Съдейки по снимката можем да кажем, че новия BT-50 вече разполага със салон, доста сходен с тези на сровнително луксозните леки автомобили. В арматурата е монтиран LCD дисплей, а воланът е заимстван от моделите Mazda3, Mazda6 и Mazda CX-7.

На снимката не се вижда втори скоростен лост, от което можем да заключим, че това е моноприводна версия. Иначе, в останалата информация се казва, че пикапа ще се оборудва с гама от четирицилиндрови дизели с обем 2.2 и 3.2 литра.

На разположение ще са и бензинов 2.5-литров атмосферен двигател Duratec и 2,0-литров турбомотор EcoBoost. Тези агрегати могат да работят с шестстепенна механична или автоматична скоростна кутия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ацо

    3 16 Отговор
    Ава от на такъва хубава кола курмилото и е от дясно ба да му се нивиди
  • 2 Весо

    3 13 Отговор
    Къде е хубавата кола???
  • 3 Niky_p

    7 3 Отговор
    Коментара на Ацо кърти миФки... силно се надявам да му е била развалена клавиатурата.
    Относно Маздата - добре е, че мислят за интериора БТ-50 на мен лично ми беше малко куха вътре.
  • 4 Гошко

    2 2 Отговор
    Истинският високопроходим автомобил трябва да бъде със спартански интериор - луксът изглежда някак неуместен тук.
  • 5 maksito

    0 3 Отговор
    I tova ako e TAPICERIQ xa xa xa...