Last news in Fakti

24 Ноември, 2019 10:30 25 179 105

146 хиляди капарираха пикапа на Tesla

  • tesla-
  • cybertruck-
  • поръчка-
  • продажби

48 часа след представянето на първия си пикап Tesla е събрала 146 000 поръчки за него, обяви Илон Мъск в Twitter. Постижението е впечатляващо предвид реакциите на противоречивия дизайн на Cybertruck и гафа с "бронираните" му стъкла по време на премиерата.

Мъск не скрива гордостта си, че небивалият интерес на публиката е постигнат без каквато и да било реклама. 17% (24 820) от поръчките са за версията с един електромотор, 42% (61 320) са избрали версията Dual Motor, а 41% (59 860) - тримоторната.

Cybertruck може да се поръча срещу депозит от $100 (€91). Първите готови пикапи ще бъдат доставени на купувачите в края на 2021 г., а производството на топ модификацията Tri Motor започва в началото на 2022-ра.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 28 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За троловете

    40 26 Отговор
    Троленето да започне сега.
  • 2 не сме педали

    94 20 Отговор
    И аз направИх депозит, баба ми даде сто долара и се почувствах истински мъж, мечтая за тримоторния,така че има време до 2022, ще търкам талончета исъм сигурен че ще спечеля.

    Коментиран от #19

  • 3 Баварка

    78 17 Отговор
    Батките с Е46 на газ не харесват това.
  • 4 омъскаряване

    63 45 Отговор
    146 хил сектанта блъскат глава в земята и пеят в транс "Илооон, Илооон, илоон...." Всъщност умножете 146 хил по символичните 100$ и какво се получава 10,46 мил $ !!!! А колко би платил Лаладжията Мъск за реклама ????....уверявам ви поне 5 пъти повече, поне...Ай сега кажете не е ли тарикат дане използвам по-силна дума! "Купува" си заявките, после го обявява гръмогласно на сектантите си електроджендъри и започва възторжено куткудякане ! Едно му признавам - Остап Бендер на новото време !

    Коментиран от #12, #31

  • 5 Трол

    63 25 Отговор
    илон мъск е най гениалният ум на планетата ЕВЕР ! Неговата гениалност е безгранична като вселената, как само си изстреля колата в космоса 😂 Велико!!! Невероятно постижение!!! А тоя пикап е толкова красив,иновативен,креативен, инфлуенсърски и хипстърски. Само като го гледам и ме сърби изхода на храносмилателния тракт 😂😂😂

    Коментиран от #105

  • 6 Мераклия

    52 24 Отговор
    Тесла немат стигане!Другите още не са разбрали за какво става въпрос.

    Коментиран от #15

  • 7 Забелязващ

    41 17 Отговор
    Започвам да си мисля, че хората правят всичко това с цел да се увековечи тази тъпотия и мания да се купува всичко, което всъщност трезвомислещ човек не би си купил.. Може-би един ден внуците им ще имат спомен от тази мания и безпределна глупост.. за това и му вървят продажбите на Мъск..
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Янчо

    25 16 Отговор
    ам чи те в трети клас по-убаво ще го направят по труд и творчество
  • 10 Haha

    21 17 Отговор
    Защо хейтите незнам, на мен ми харесва за офроад машина ,къде къде по грозни има от тоя пикап
  • 11 ГретаТунберг

    26 9 Отговор
    Аз капарирах два броя
  • 12 АнтиАнтиелектрик

    21 12 Отговор

    До коментар #4 от "омъскаряване":

    Най добре се смее този, който се смее последен. Ще те видим какви ще ги пееш, когато след 2 години, тези 149 хиляди се умножат не по 100, а средно по 50 хиляди долара, като трябва да имаш на предвид, че тези 149 хиляди бройки, също ще се увелчат.

    Коментиран от #16

  • 13 Илан Мъск съм

    33 11 Отговор
    Измислих дизайна докато пушех марихуана ;)
  • 14 Ще видим

    26 10 Отговор
    Мисля, че няма да могат да смогнат с поръчките. Никоя друга марка не предлага това, за тези пари. И дизайна е екстравагантен, човек не може да не бъде забелязан с такава кола.

    Коментиран от #17, #36

  • 15 Японеца

    6 10 Отговор

    До коментар #6 от "Мераклия":

    Не могат да те разберат!

    А че пикапа е иновативен, спор няма, но дизайна ще го променят леко!
  • 16 MTEB

    11 8 Отговор

    До коментар #12 от "АнтиАнтиелектрик":

    Ти само докато четеш статията ги увеличи с З хиляди , докато тръгнат в производство ще ги увеличи в милиони , нали !?
  • 17 Бачо Киро

    34 26 Отговор

    До коментар #14 от "Ще видим":

    Кое му е екстравагантното? Рисувано от третокласник през 70те и все едно заварено от електроженист в завод Балкан - Ловеч. Тоя дизайн нито е нов, нито нищо ... Всъщност да се видите колко сте зле промитите мозъци, мислите си, че ви дава нещо ново, а то изобщо не е така. Де факто Мъск пробва колко по-голяма простотия може да продаде на вас, промитите мозъци. 146000 били поръчали? Нали оня ден бяха 200 000, сега как станаха 146К ? Ми те дали по 100 долара, при това условие 146000 са направо нищо. Нали се сещаш защо са ги дали? Понеже капарото е нищожно и понеже смятат, че като излезе техния, понеже балъци по света винаги има и последните десетилетия са МНОГО и се връзват на трендове, като им излезе джипа и ще го пробутат на някой промит мозък. Само да те светна, че само Форд продава над 1 милион бройки на година пикапи от Ф-сериите. ВСЯКА година. Те нямат 400км пробег, теглят здраво и са се доказали с времето, така както Додж РАМ, Тойота Тундра и тн. Рядко се купуват от хора като вас, да джиткат по кафенцата и да се показват. Та някои от купувачите на пикапи може и да пробват, но познай там където се ползват какъв ще е резултата. Или ще си носите гръмоотвод и генератор с 200л нафта да си зареждате колата насред нищото? Опитите доказват, че дори в Европа не е същото като в цивилизованите места в САЩ с зарядните станции, ти с електрически пикап ще обикаляш из нищото ... Това ако успееш да преодолееш рефлекса си за повръщане от вида му де.
  • 18 ще се продава

    20 9 Отговор
    Този пикап ще се продава,добре. Цената на пикапа е на цена на Модел 3! Колко Модел 3 са вече продадени?Защо този пикап,ще се продава по-малко от Модел 3,когато получаваш повече за същите пари?Модел 3 се продава доста добре,даже и в Америка,където главно се купуват пикапи.И защо този пикап,по-добър от Модел 3 да не се продава?Дизайна е като,на нов модел на Hummer 1!

    Коментиран от #40

  • 19 Тролея

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "не сме педали":

    Бъдещето е в тролеите без жици Германия строи дестки хиляди зарядни станции В България има най много десет Като се върне от щатите бай ху.. бавец може да ни донесе радостна вест Сащ да ни изградят зарядни станции безплатно срещу едно самолетче .
  • 20 Трол

    12 11 Отговор
    Тоя пикап може да се ползва в пустинята в Африка,но е много съмнително дали ще издържи. Освен това, идеята на електрическите автомобили и хибриди е да бъдат ползвани в гъстонаселените градове и държави, където всеки кара автомобил. В Африка стотината Тойоти или Ровъри няма да навредят толкова на климата, особено предвид тяхната ефективност. Така че поредното недоразумение за безмозъчни хипстъри. Що за човек треа си да тръгнеш с това нещо в цивилизацията 😂

    Коментиран от #21

  • 21 Зомби с квадратно чело

    6 5 Отговор

    До коментар #20 от "Трол":

    Мазохист или перко!

    Коментиран от #38

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Антиелектрика

    16 16 Отговор
    Страшна новина, браво. А това, че ракетата на Мъск се взриви и другата седмица започва дело срещу Тесла за пожароопасните батерии, не са важни новини. Да живее свободата на словото!

    Коментиран от #28, #32

  • 24 Зомби с квадратно чело

    7 18 Отговор
    Всяко нещо си има причина. Колата е супер мега грозна понеже е от нераждавейката. Има и други опити и резултатът е същият. А е от нераждавейката понеже Мъск иска да е оригинален. Всъщност това е връщане в миналото защото нераждавейката тежи , заваря и обработва трудно и няма нужда от нея в 21 век когато има други методи за предпазване от ръжда за коли.

    Коментиран от #37, #43

  • 25 Джуган

    11 9 Отговор
    Външния вид няма да коментирам, това е нещо субективно и всеки сам решава дали го намира за красив или не. Аз лично не бих сменил пикапа си с тозй. Едно е сигурно, ако си спази обещанието за показатели и цена, Свети Илон ще трябва да излезе с нови и нови фокуси за да обясни защо Тесла я е печалба едно тримесечие в годината, я не.
  • 26 T2 Judgment day

    11 11 Отговор
    Единственото нещо, с което Робокоп, Терминатора и Съдията Дред биха се показали навън. И пилотите на Стелт, разбира се! Има колички от левчето, има бомбардировачи - всекиму според вкуса. Спираш пред Saloon-a, няколко реднека ти се смеят на пикапа, след малко излизат да видят какъв е тоя грохот и виждат как теглиш всичките им пикапи с една голяма верига в неизвестна посока..
  • 27 Давид

    17 16 Отговор
    Америка е страната на най великите мошеници . Колкото по бързо сменим статуквото и се махнем от влиянието на тези клоуни , толкова по бързо ще кацнем на земята и ще започнем да търгува с държавите от евразийския съюз . Там поне нещата не са в стил Холивуд .
  • 28 Borislav Popov

    15 12 Отговор

    До коментар #23 от "Антиелектрика":

    Не се е взривявала никаква ракета, взриви се тестов образец ! Какво от това, че ще има дело срещу Тесла, ще фалират ли, какво ??
  • 29 Цецо

    10 6 Отговор
    Това превозно средство е проектирано по този начин не случайно. Няма друг дизайн, който да позволи производствената технология, която Мъск иска да използва - машина да произведе машина без човешка намеса от възможно най малък брой части. В бъдеще вероятно ще успеят и да усъвършенстват дизайна като се развият производствените технологии
  • 30 Гого

    14 13 Отговор
    Комунизма се завръща, ще чакаш цял живот за да се сдобиеш с грозен кашон на колела. Заплащаш 100 $ за въздух и чакаш с години !
  • 31 Българин

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "омъскаряване":

    Остап Сюлейман Берта Мария Бендер Бей
  • 32 pepy

    15 9 Отговор

    До коментар #23 от "Антиелектрика":

    "... А това, че ракетата на Мъск се взриви..."

    Тeмaтa e зa кoнкрeтнa кoлa, a нe зa рaкeти. Нe ти ли пиcнa дa пeйcтвaш eднo и cъщo нeщo във вcякa тeмa. Вчeрa ти бeшe oбяcнeнo, чe имa рaзликa мeжду рaкeтa, рaкeтeн двигaтeл и тecтoв рeзeрвoaр зa гoривo... ама чукча писател, чукча не читател...

    Коментиран от #35

  • 33 Абе

    12 10 Отговор
    Някой може ли да ми отговори защо тоя автомобил прилича на хоризонтално поставена тенекия за сирене
  • 34 Димов

    10 7 Отговор
    Малоумието ходи по хората. Мъск си прави ментални експерименти и доказва ужасът.
  • 35 Антиелектрика

    8 11 Отговор

    До коментар #32 от "pepy":

    От кой ми било обяснено вчера? От теб с поредния ти ник или от несъществуващата статия? Ама как не се сетих, че е далеч "по-важна" тема това колко са дали по 100$. Да перифразирам и да питам теб дали не ти писна да писна да се оправдаваш с толкова елементарни похвати?

    Коментиран от #55

  • 36 Димов

    11 7 Отговор

    До коментар #14 от "Ще видим":

    Ако се разхождаш гол също няма да останеш незабелязан. И в двата случая мнението на трезвите хора ще са еднакви.
  • 37 Димов

    7 8 Отговор

    До коментар #24 от "Зомби с квадратно чело":

    А защо е от неръждавейка? Да не би да се предвижда да я карат по половин век? Колите от S235 изтрайват по 20г без проблем. А американците сменят през 5г.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Бачо Киро

    12 12 Отговор
    Ако, бастуните. Понеже никой от вас смукачите на жици не е гледал в детайлите, нека ви светна. Тесла просто ви събра парите. Туй то. Не сте купили нищо, дали сте 100$ 100% ВЪЗВРЪЩАЕМ депозит. Знаете ли защо възвръщаем? Защото това недоразумение няма как да бъде построено и продавано. Колата не отговаря на никакви регламенти за безопасност. Шасито не може да не се мачка (а това не се), което означава че идиотите платили 100$ ще понасят удара. Няма брони по регламент, задницата е издадена прекалено извън бронята и тн. За сигурност на пешеходците да не говорим. Де факто това означава, че ако излезе, колата ще има доста по-различен вид (което може да е само плюс за вас). Иначе си остава купчина ненужна скрап де, като закъсаш в природата с нея 😂😂😂😂😂

    Коментиран от #42

  • 40 Бачо Киро

    4 4 Отговор

    До коментар #18 от "ще се продава":

    Модел 3 в САЩ за 77000$????? В коя реалност се намираш.

    Коментиран от #44

  • 41 Димов

    16 11 Отговор
    146 000 се сдобиха със свидетелства за психична нестабилност.
  • 42 Димов

    13 13 Отговор

    До коментар #39 от "Бачо Киро":

    Ти видя ли някъде вътре табло? Арматурното табло - най-красивата част от автомобилният интериор..... няма го?!?! На негово място има една ламарина, огъната на абканта, ама само веднъж, че за повече огъвки взимат пари. И тя - гладка като от склада на Металснаб. По дредата стърчи гротескният дисплей, който е водещ елемент във всички Тесли. А аз си мислех, че по-грозно и по-евтино скалъпено табло от на Жук няма. Колко съм се заблуждавал. Това е то: Една ламарина, еднин дисплей и един геврек. Че то на дъртите електрокари, на Балканкар, беше по-стилно.

    Коментиран от #45

  • 43 Бачо Киро

    10 10 Отговор

    До коментар #24 от "Зомби с квадратно чело":

    Тоя кютук рисуван от третокласник през 70 за 77000$ няма нужда от неръждавейка. Въобще не може да окряка там, където би ръждясал. Освен ако Тесла не възнамерява да нашвятка станции за зареждане през 100-200 км по целия непроходим свят. Особено експлорърите ползват специални МПС с по 3000км на зареждане, даже пикапи от сорта на Форд Ф350 изминават над 2500 от зареждане до зареждане. С тея 400км и то без да тегли нищо, какъв пикап е това? Мощната правела 0-100 за 3 секунди? Е и? F150 Raptor ги прави за 5 и е повече от колкото е нужно на човек за такъв тип автомобили. Освен това върви навсякъде, НАИСТИНА тегли до 6 тона и скача като шампион от Бяха 1000, където всъщност сток пикап завърши 3ти в класа - директно от магазина. С всичко възможно да нацъкаш е под 75 бона, а почва от 53. Новият 2020 с 7.0+ V8 ще е над 700 кс даже, защото трябва да отговорят на Додж с техният 700кс Рам. Това са доказали се през десетилетия пикапи, срещу които смешното недоразумение на Мъск няма абсолютно никакви шансове. Тези, които купуват пикапи много рядко го правят за да ходят на кафе с тях.

    Коментиран от #58

  • 44 Да да

    6 3 Отговор

    До коментар #40 от "Бачо Киро":

    аз не видях,цена 77 хил.долара на пикапа,а 69 900.Това е най-бързата версия.Модел 3 Перформенс е 57 хил.долара. НО средната версия с два двигателя на Модел 3 е 48 500 долара,а пикапа 49 900 долара! Най-евтината версия е на една цена от 39 490 долара.

    Коментиран от #46, #47, #50

  • 45 Бачо Киро

    14 10 Отговор

    До коментар #42 от "Димов":

    Едно единствено нещо не можем да не признаем на Мъск - намира балъците безгрешно и им прибира парите! В това наистина е цар! 😂😂😂😂😂

    Коментиран от #48

  • 46 Бачо Киро

    5 10 Отговор

    До коментар #44 от "Да да":

    Ми иди на страницата и виж бе умник. 69990 и опция 7000. То не се дрънка първо като теб. Даже на обявяването казаха, че ще е почти 80000$ скъпия, ма кой да чете, а?
  • 47 Бачо Киро

    5 6 Отговор

    До коментар #44 от "Да да":

    Автопилотът май ти се ще без пари,а? Е искаш,ама няма. 7000$. А знаем, че тесляците без него не поръчвате.

    Коментиран от #49, #51

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ти си доста ограничен

    7 8 Отговор

    До коментар #47 от "Бачо Киро":

    ти си доста ограничен,но щом е за троленето,ще ти простим. 7000 долара е пълния автопилот,където може би след време,ще върви сама.Повечето се купуват без този автопилот.Теслите се продават с нормалния автопилот,където държи пътя,следи предната кола и спира и тръгва автоматично.Това имат всички тесли в цената.Пълния автопилот се поръчва от малко хора.Така,че цената е същата.

    Коментиран от #53

  • 50 Бачо Киро

    9 8 Отговор

    До коментар #44 от "Да да":

    Между другото въобще не гледай евтините версии на този курник. Данните им са пълна скръб и въобще не си заслужават парите дори да се абстрахираш от вида и че на ток в природата оставаш на място. Тези които поръчват модел 3 са друг тип клиенти, въобще не си въобразявай, че ще вземат евтин грозилник вместо модел 3 .... Въобще сегментът е много различен от основните купувачи на Тесла.
  • 51 до бачо

    8 1 Отговор

    До коментар #47 от "Бачо Киро":

    Автопилота е в цената. FSD се плаща.
  • 52 ПЕНКО

    4 4 Отговор
    ЗАЩО ТОЧНО МЪСКИ Е ОБЯВИЛ ЦИФРАТА , А НЕ НЯКОЙ БЕЗПРИСТРАСТЕН ?????????
  • 53 Бачо Киро

    6 10 Отговор

    До коментар #49 от "ти си доста ограничен":

    Ма естествено,че аз съм ограничен. Само че за мой късмет всички идиоти в тубата примерно, които поръчват, избират скъпата версия ПЛЮС опцията. Ти какви си мислиш въобще си купуват пикап на ток, който е супер неадекватен за ролята си? При над милион продажби на Ф серия на година, без да смятаме другите марки пикапи, шматките дали по 100$ за тая тъпня са капка в морето.... Познай колко от тях са такива дето препродават на задръстеняците с криворазбрани еко-разбирания?

    Коментиран от #54, #56

  • 54 Твоя работа ли е

    9 8 Отговор

    До коментар #53 от "Бачо Киро":

    Твоя работа ли е да даваш наклон на оная работа, на който и да било, троле?
  • 55 pepy

    4 4 Отговор

    До коментар #35 от "Антиелектрика":

    Публикувано във факти.бг: Tesla представи космически кораб за бачкатори

    Пост No11 - Антиелектрика
    "... Много важно, че ракетата на Мъск се взривила и, че другата седмица започва голямо дело срещу Тесла..."

    Пост No 20 - pepy
    "Caмo дa нaпoмня нa рaкeтнитe "cпeциaлиcти" /кoитo кoмeнтирaт тук/, чe имa дocтa гoлямa рaзликa мeжду рaкeтa, рaкeтeн двигaтeл и тecтoв рeзeрвoaр зa гoривo."

    Коментиран от #70

  • 56 гост

    8 6 Отговор

    До коментар #53 от "Бачо Киро":

    Интересно кой пък ти каза , че след 4-5 години именно тоя пикап няма да продава по милион годишно , а Ф-серията ти да се готви за пенсия ?? Още повече , че тогава и в САЩ ще има ограничения за разход като в Европа ?? Те самите Форд вече купиха дял и то голям в Ривиан и обявиха , че ще ползват тяхната платформа и задвижване , доста по-слаби от Тесла между другото , да не говорим , че нямат батерии и за 100 000 бр , да не говорим за милион !!!
  • 57 гост

    9 4 Отговор
    И да зарадваме още групичката анти Мъск официално потвърди днес Тесла Киберкуад АТВ , като аксесоар за допълнителна поръчка към пикапа !! Чакаме "мнението" на петролофилчетата , не че ни интересува , ама да не кажат , че им е "забранено ", хахах !!!!
  • 58 Borislav Popov

    9 8 Отговор

    До коментар #43 от "Бачо Киро":

    Днес тази същата новина я четох в един друг автофорум и там 80 % от коментарите бяха подобни на твоя... първокласник го бил рисувал, не знам си кой го бил правил в час по трудово с флекса и все едни такива експърдни мнения, като твоето. Глеам май и ти си го посещавал този форум...)

    Коментиран от #74

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 гост

    4 4 Отговор
    И аз исках да направя депозит за най-евтината версия, но нали сме българи и за нас не може. Румънците могат, имат си представителство и там може да бъде извършена доставка, но у нас не. За 70х.лв си струва, няма спор. Само не знам как ще мине краш-тестовете с таз стомана, как се деформира, какви ще са му застраховките, защото представете си, че удря нормална кола и с тези два тона тегло и твъри панели не си преставям какво ще стане.

    Коментиран от #62, #64, #82, #102

  • 61 Свети Илон Надрусанний

    7 7 Отговор
    Този път сбърках, очаквах да събера един милион поръчки, но епизода с гюлето ме прецака, те хубаво ме съветваха да обявя депозит не от сто а от пет долара, трябваше да ги послушам.
  • 62 гост

    8 4 Отговор

    До коментар #60 от "гост":

    Ами имат представителство Румъния , щото вече повече от година дават 10 000 евро субсидия за електромобили , а в Букурещ с допълнителната от общината 12 500 !!! Тоест една Модел 3 от 42 - 43 000 ти пада на 30 000 , без да смятаме освобождаването от данък и такси за паркиране !! А тука Ганьо още се кълне в "немците" !!!!

    Коментиран от #63

  • 63 Зомби с квадратно чело

    8 5 Отговор

    До коментар #62 от "гост":

    Ганьо си ти щото само ревеш да ти купят електричка. Работи купи си, ако не ходи на магистралата и така.
  • 64 Зомби с квадратно чело

    7 9 Отговор

    До коментар #60 от "гост":

    Хаха хаха 2тона????Товс нещо 3 тона ще доближи!!! И освен това в Европа няма как да се кара аз мога да ти изброя над 10 причини да не получи лиценз!!!

    Коментиран от #65

  • 65 гост

    9 6 Отговор

    До коментар #64 от "Зомби с квадратно чело":

    Чакаме да чуем 10-те ти причини , хахахаххаххахахха !!!! Отсега ти казвам да не се излагаш , щото ВСИЧКИ представени модели на Тесла имат разрешителни за цял свят !!!!

    Коментиран от #66, #68

  • 66 Зомби с квадратно чело

    6 4 Отговор

    До коментар #65 от "гост":

    Предна броня, огледала, чистачки, еластичност, светлини, видимост, краш тест и т. н.

    Коментиран от #67, #90

  • 67 Зомби с квадратно чело

    5 4 Отговор

    До коментар #66 от "Зомби с квадратно чело":

    Гуми, кормило също.
  • 68 Не сме педали

    9 2 Отговор

    До коментар #65 от "гост":

    А как се представило това недоразумение на краш тестовете?
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Антиелектрика

    6 7 Отговор

    До коментар #55 от "pepy":

    Аха, ти се изживяваш като последна инстанция. Няма да ти казвам какво мисля за твоето словоблудство, но вече ще знам, че ако някоя ракета се взриви, не е виновна ракетата, а резервоара и. Само един въпрос имам към теб - по-голяма тъпотия не можа ли да измислиш?

    Коментиран от #72

  • 71 12345

    9 3 Отговор
    А какво стана с цената на акциите? Само за ден паднаха с 4 %. Май инвеститорите не харесаха поредната излагация на Илончо.
  • 72 pepy

    9 5 Отговор

    До коментар #70 от "Антиелектрика":

    "... но вече ще знам, че ако някоя ракета се взриви, не е виновна ракетата, а резервоара и..."

    Определено не четеш, а само злобееш. Всички разбраха, че в конкретния случай няма ракета, няма двигатели, а само резервоар за гориво, който е тестван на максимално налягане. Повече няма да ти обяснявам защото явно е безсмислено... още повече в тема за конкретен автомобил.

    Коментиран от #73

  • 73 Антиелектрика

    6 8 Отговор

    До коментар #72 от "pepy":

    Да, наистина няма смисъл, защото е очевидно, че не може да четеш какво ти пиша. Това е някаква си нищожна новинка сравнение с тази "епохална" новинарщина, че някой дал капаро от 100$. Дерзай.

    Коментиран от #78

  • 74 не сме педали

    6 2 Отговор

    До коментар #58 от "Borislav Popov":

    Интересно какво очакваше да намериш по другите форуми, може би че това е най красивия автомобил за последните 50 години?

    Коментиран от #75

  • 75 Пфу

    3 4 Отговор

    До коментар #74 от "не сме педали":

    Че той да не е правен да е красив? Красиви пикапи се правят за педали.
  • 76 187 хил. поръчки

    1 3 Отговор
    Резервациите са нараснали до 187 хил.!
  • 77 Снимката е показателна

    4 2 Отговор
    Колко са зомбирани всички да си в екстаз от това че ше робуваш и ше му даваш труда си на тоя горе на снимката

    Коментиран от #79

  • 78 Ха ха ха

    5 5 Отговор

    До коментар #73 от "Антиелектрика":

    И ти не знаеш какви ги пишеш. Когато взимаше по 1000$ и събра 400 Хил заявки и 400 милиона долара от заявки беше пирамида. Никога нямало да ги произведе пък и всичко било фалшиво и нямало такова търсене.

    Сега въпреки, че депозита е символичен продължаваш да повтаряш същите глупости, въпреки, че вече са доставени повече от онези 400 хил. Модел 3 и продължават да доставят всичко, което могат да произвте пък строиха още една построиха още една фабрика в Китай с подобен капацитет.

    Ти обаче си продължаваш като грамофонна плоча със същите глупави твърдения отново и отново. Нали знаеш кои правят всеки път едно и също и всеки път очакват различен резултат?

    Коментиран от #80, #85

  • 79 Объркал си словореда

    4 5 Отговор

    До коментар #77 от "Снимката е показателна":

    Точно обратното е, вземаш този пикап за да ти робува и да ти изкарва пари. Не си купуваш пикап, който да изглежда добре пред чалготеката и да му слугуваш. Просто американците имат различна ценностна система и въпреки балканското мнение, са бачкатори и използват пикапите по предназначение. Пикапът на Тесла е много по-мощен от конкурентите и не се нуждая от толкова ремонти и поддръжка, а е на същата или по-ниска цена. Как няма да го купуват? Можеше да струва още толкова и да има по-приличен външен вид, но това нямаше на да му помогне да върши повече работа и щеше да има повече поддръжка. Вероятно ще има и такъв модел, но засега фермерите и майсторите, който ще бачкат с него предпочитат ниската цена.
  • 80 Антиелектрика

    4 4 Отговор

    До коментар #78 от "Ха ха ха":

    Не, ти не знаеш какви и с кого ги пишеш. Вече тотално си изтрещял и не знаеш с кой си спорил за пирамиди, ама не съм аз. Нито пък ме вълнува какъв е депозитът, а по-скоро ме вълнуваше, че се публикуват само позитивни новини за Тесла, а негативните се пропускат. Та само не ми пиши за грамофонни плочи, защото си тотално неориентиран.
  • 81 Кара Вълчо чепа

    3 4 Отговор
    А аз вчера официално представих дебелия си и твърд грез_дей и 146 хиляди пълнички анериканки направиха $10 депозит за незабравима вечер през 2022 година. Всъщност, може и джендърчета да са се записали, гост и Борката, какво чувате от вашите информирани педеризточници?
  • 82 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #60 от "гост":

    Какво те бърка, че си българин? Нали си в Норвегия, или само така си мечтаеш?
  • 83 Грую

    4 2 Отговор
    Това ли е пикапа бре? Че той по ръбест от на дедо ми жигулата от едно време. Що народ се изучи за дизайнери на коли ама явно на Илончо не му се плаща!
  • 84 Димов

    1 1 Отговор
    Дизайнът много наподобява продукцията на нашенските РАД.
  • 85 Borislav Popov

    4 2 Отговор

    До коментар #78 от "Ха ха ха":

    Остави го ти сега, антикелепетриченцето, не го занимавай с такива работи, сега той и останалите тукашни сектанти са в трепетно очакване на съдебното дело срещу Тесла, което се открива на 27 ноември, по тяхното скромно мнение то може да доведе Мъск до фалит. Съвсем малко и остава живот на Тесла, до края на тази седмица всичките заводи а САЩ и мега-гига завода в Китай ще се затворят и ще обявят - Банкрут !! А, на Мъск, направо в залата на съда ще му щракнат белезниците и от там, ще го откарат в затвора !Сектантите за този случай даже шампанско са приготвили, ще презнуват завалиите...)

    Коментиран от #86, #95, #103

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Име

    2 1 Отговор
    Супер е дано продаде още 150 хиляди
  • 88 Хах

    6 3 Отговор
    Хейтвайте успеха на хората затова ще си останете боклуци всичките и най-великите нещо което ще сте направили в живота си е да станете да си спрете телевизора 😉😉😉
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 гост

    3 5 Отговор

    До коментар #66 от "Зомби с квадратно чело":

    Самов мокрите ти и неосъществими сънища , хахахахах !! Само съжалявам , че няма кой да ти види физиономията , когато след три години го видиш във същия вид в Европа !!!
  • 91 Този

    3 3 Отговор
    Разбирам ги тези с резервациите, защото някой от първите получили ще го продадат на волксваген, ауди, бмв или мерцедес за двойна цена.
  • 92 гост

    4 3 Отговор
    Към момента вече надхвърлиха 240х. заявки.
  • 93 Jack Bauer

    8 1 Отговор
    Някой разправяше че през социализма се правели вноски за Лада и си чакаш реда няколко години. Това същата схема ли е?

    Коментиран от #99

  • 94 гост

    3 3 Отговор
    Сега да светнем петролофилчетата за нещо , дето не можат да вдянат закърнелите им подобия на мозък !! Този пикап въпреки изключително ръбатия си вид е с поне три пъти по-малко аеродинамично съпротивление от ВСЕКИ друг пикап на пазара в момента , което въпреки , че не е правен за скоростни рекорди , ще има отражение както при пробега , така и при разхода му !! И така пак Тесла е поне две крачки пре стогодишните , хахаххаха !!!

    Коментиран от #97, #100

  • 95 Гост

    1 4 Отговор

    До коментар #85 от "Borislav Popov":

    Чакай пак да те нахраня, че ме изтриха, защото ти казах, че си неграмотен. Но все пак няма да е лошо да се прегледаш, защото имаш халюцинации все за фалити. Сбъркал си рейса пич.
  • 96 БОКО

    3 2 Отговор
    Няма смисъл да го капарирам,мога и сам да си го направя!Не виждате ли ,че този се гъбарка с хората!
  • 97 Зомби с квадратно чело

    3 4 Отговор

    До коментар #94 от "гост":

    То щото това 3 тона чудовище ще се кара с 200 че аеродинамиката е от първо значение, малоумие до болка. Ти знаеш ли за какво се използват тези пикапи всъщност? Да те светна това не е бъдещият роадстер нито провалената Тесла 3 перформанс трак едишън дето щеше да бие рекорди това е пикап!!! И да празен ще е 3 тона а на пълен капацитет ше е 4.5 тона, но ти ще го караш с 200 и ще режеш дървета и мантинели по пътя си!!!

    Коментиран от #98

  • 98 гост

    3 3 Отговор

    До коментар #97 от "Зомби с квадратно чело":

    За твое най-голямо съжаление аеродинамичното съпротивление почва да оказва значително влияние на разхода , а оттам на пробега при над 70 км/ч !!! При над 100 вече отговаря за 25-30% от разхода , апри над 140 е повече от 50% !!! Така че няма нужда от никакви 200 , при съвсем спокойно извънградско с 90 км/ч ти дава поне 10-15 км на 100 повече пробег при равни други условия !! Пък ти си плямпай глупостите за дървета и мантинели !!
  • 99 да да

    3 1 Отговор

    До коментар #93 от "Jack Bauer":

    Същата е,но вече всички марки я използват.Порше,ФВ,Ауди,Киа, всички,да не ги изброявам.
  • 100 Джуган

    3 0 Отговор

    До коментар #94 от "гост":

    Коефициентът на аеродинамично съпротивление на моя пикап е 0.47, а с ролетната щора която съм монтирал над товарния отсек, вероятно и малко по нисък. Трябва да си доста зомбиран и неинформиран за да допуснеш че Теслата е с поне три пъти по малко съпротивление, т.е. 0.15 - 0.16.

    Коментиран от #101

  • 101 Джуган

    3 0 Отговор

    До коментар #100 от "Джуган":

    И тъй като не обичам думата “вероятно” относно неща които могат да се проверят, потърсих информация и се оказа че ролетната щора при пикапите намалява коефициента на въздушно съпротивление с около 6%, така че при моя пикап със щората пада до 0.44.
  • 102 Момчил

    0 1 Отговор

    До коментар #60 от "гост":

    Е какво да стане ? Пастет...
  • 103 Момчил

    3 0 Отговор

    До коментар #85 от "Borislav Popov":

    Ей го мистър компетенция по всички въпроси и горд трол под всяка тема и във всеки форум ...Време е да си направиш истински живот извън форумите ...за по-лесно просто се удави

    Коментиран от #104

  • 104 Антиелектрика

    3 0 Отговор

    До коментар #103 от "Момчил":

    Това си е тежко болестно състояние. Да не говорим, че дори няма и книжка.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.