Last news in Fakti

12 Юли, 2012 10:28 20 650 13

Със 160 км/ч при ограничение 60

  • lanborghini-
  • gallardo-
  • хирошима

 

Подобни геройства извършват доста от нашенските джигити и в много от случаите остават без наказание. Не така стоят нещата с един горд собственик на ярко оранжево Lamborghini Gallardo. Прехласвайки се по звука на двигателя си, 38-годишният японец от град Хирошима минава през тунел, където ограничението e 60 км/ч със скорост от... 160 км/ч.
 
Още по-любопитен е фактът, че въпросният японец заснема извършеното от него нарушение със собствения си видеорегистратор, монтиран в колата и качва видеото в YouTube. Впоследствие друг ползвател на видеопортала подава оплакване в полицията, която веднага арестува собственика на оранжевото Gallardo.
 
Подвдигнато е обвинение в грубо нарушаване на закона за движение по пътищата, но все още не е определено наказанието. Собственикът на Lambo-то се оправдал с извинението, че страшно много обичал да слуша звука на своя двигател, а мястото в тунела било особено подходящо за случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bobi

    2 2 Отговор
    Те и полицаите понякога обичат да бият. Дали да не го накажат и именно така, зашото виждаш ли "страшно много обичат" да наказват подобни идиоти, мислещи се за Богове и приемащи заобикалящите ги коли и хора, като някакви неудохотворени предмети едва ли не.
  • 2 владо

    11 0 Отговор
    така като гледам или никой не спазва ограничението или лъжат,че тоя кара със 160км/ч

    Коментиран от #3

  • 3 Пирамид Хлътков

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "владо":

    Те за това още не са го наказали.
  • 4 VR4 TT

    4 0 Отговор
    Знаете ли какво ще ви отговори БГ милицията, когато й пуснете клип със заснет нарушител?
  • 5 Vaskes

    5 0 Отговор
    Май не е точно така!? Разликата между него и изпреварваните коли не е 100 км!?
  • 6 тодор,

    2 2 Отговор
    Според мен, едно клипче не е достатъчно доказателство за да му наложат каквато и да било санкция...
  • 7 симеон

    3 0 Отговор
    със 70 си кара човечеца ама как да обясни на полицията че няма сестра
  • 8 хххххххххххх

    5 0 Отговор
    Къде я видяха тази скорост от 160км/ч. На клипа пишат, че ограничението е 60км/ч а той кара със 156км/ч. Но при разлика 100км/ч със тази на изпреварваните коли той просто трябва да прелита покрай тях, а той кара с не повече от 40-50км/ч по-висока от тяхната скорост. Целия клип в колата се виждат отворите на климатика, няма оборотомер, скоростомер или данни от навигация където да се вижда каквато и да било скорост.
    В цялата статия някой завижда на човека за колата.
  • 9 sk.

    0 0 Отговор
    Оле... ем чи то тука редовно си ги снимат на ограничител с 248 примерно... а отделно на Бояна вечер си се минава с доста над 100 + ограничениетоо..
  • 10 Иван Чукарски

    1 0 Отговор
    Уникална новина ! Уникална статия ! Никога не бих си помислил, че някога ще се случи нещо подобно !
  • 11 бежанец

    0 0 Отговор
    Погледнете за какво става въпрос , пода ли са оплакване на полицията и като доказателство са представили клипче от "ю тюб", където всеки знае че 50 % от клиповете са измислени и фалшиви. Тука в БГ ще мине покрай патрулката с тая скорост и даже няма и да го гонят . Може японцитеда ги тресе през ден , но ни сме на милиарди светлинни години зад тях , никога няма да ги стигнем , никога .
  • 12 Джапанков

    0 0 Отговор
    Япония...
  • 13 Обикновен българин

    0 0 Отговор
    Тези, дето коментират скоростта му, явно имат богат опит, но предимно и само от Need for speed! Човекът яко си пърпори, ама младото поколение трудно прави разлика между Действителност и Виртуален свят.