30 Март, 2022 11:16 2 241 4

Британска компания предлага на 10-годишни да карат Ferrari или Lamborghini

  • ferrari-
  • 458 italia-
  • lamborghini-
  • gallardo

От офертата могат да се възползват всички на възраст до 17 години

Британска компания предлага на 10-годишни да карат Ferrari или Lamborghini  - 1

Британската компания TrackDays представи нова услуга, която дава възможност на деца от 10 до 17-годишна възраст да сбъднат мечтата си и да шофират Ferrari или Lamborghini. Това, разбира се, се случва на затворен участък и под наблюдението и контрола на инструктор.

Програмата е част от оферта по случай наближаващите празници и струва около 90 Евро. За тази сума малчуганите могат да изберат между няколко различни писти във Великобритания на които да се насладят на Ferrari 458 Italia или Lamborghini Gallardo.

Макар двата модела да не са от най-актуалните, те предлагат мощност от над 500 конски сили и ускорение от 0 до 100км/ч за под 4 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да покарат децата

    7 2 Отговор
    Така се промиват мозъци. Още от детска възраст. Трябва някой да им обясни какво върховно удоволствие е ревът на двигателя, защото съвсем скоро дори няма да могат да ги накарат да седнат да пробват бавните и шумни автомобили с ДВГ.

    От друга страна детските спомени са най-чисти и почти винаги позитивни и е твърде вероятно от носталгия по детството след време да си купят такъв автомобил.

    И аз имам чудесни спомени от едно Жигули, което беше първият ми автомобил като взех книжка. Не че автомобилът е бил нещо особено, ама аз бях на 18 години.
  • 2 Японеца

    3 0 Отговор
    Няма лошо, нека се учат децата, но как ще предотврати инструктура някоя беля ми е чудно?

    Коментиран от #3

  • 3 БатП

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Японеца":

    Педалите при инструктора в тия коли са два - спирачка и ограничител на газта. Реално не само може да приведе колата в покой, но и да спре подаването на газ във всеки момент.
  • 4 Антон

    2 0 Отговор
    18-годишните често карат безрасъдно, дано такива инициативи не увеличат безрасъдното шофиране в тази възраст.