Last news in Fakti

28 Февруари, 2020 18:42 5 021 10

С моторна шейна срещу триногите (ВИДЕО)

  • радар-
  • камера-
  • тринога-
  • снегомобил-
  • моторна шейна

Камера в автомобил на оператор на камера за контрол на скоростта засне как "народни отмъстители" унищожават уреда от снегомобил край гр. Нижние Серги в Русия. В записа се вижда как двама мъже с моторна шейна се приближават с висока скорост към триногата и единият я цапардосва с дърво.

Нападателите очевидно са се подготвили предварително за нападението, коментират от полицията. Собственикът на апаратурата е подал заявление в полицията, но до момента няма задържани по случая.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дявола

    5 3 Отговор
    Луда работа
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Японеца

    8 4 Отговор
    Триногта прави снимка, не видео!
  • 4 оня с коня

    15 1 Отговор
    Явно става дума за някакъв ПРИЧУДЛИВ Руски бизнес относно Контролът на Скоростта в Страната.Според написаното Камерата за Контрол на Скоростта е била Монтирана до Пътното платно,а Операторът й е стоял на топло в Колата си наблизо.След "покушението на Камерата,Операторът който НЕ Е Служител на КАТ,а ЧАСТНО ЛИЦЕ и "СОБСТВЕНИК НА АПАРАТУРАТА"подава жалба в Милицията по случая.Единственото Обяснение на Случая е,че Собственикът е вид "Ловец на глави" и взема ПРОЦЕНТ Възнаграждение от КАТ от Наложените глоби при представяне на заснети Джигити.

    Коментиран от #8

  • 5 ел фен

    2 1 Отговор
    Вчера една тринога дебнеше на бул. Малинов в Младост и май ме гепиха. От 500 метра се виждаше, че някакви в светлоотразителни дрехи клечаха, ама ги помислих за работници. Сега ще ме одрусат и от Спарк и от Кат :(

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Не се знае

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "ел фен":

    Щом са клечали до нея може да са се мъчели да я настроят защото знаеш колко им е IQ-то а и по принцип знам,че глобяват за скорост превишена с повече от 20км защото иначе не смогват с обработката на глобите.

    Коментиран от #9

  • 8 куку руку ку

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "оня с коня":

    В Русия камерите за скорост се оперират от частни лица, които вземат процент от глобите. Обикновено стоят да камерата в колата си. Погледни в "тубата", има много клипове. Едно от отмъщенията на шофьорите е да открият кола, марка и цвят като на наемателя на камерата, да напрвят фалшив рег номер, като на наемателя и да минат с много висока скорост край камерата му. и наематя на камерата, докато дебне за нарушители, сам получава глоба.
    Отговорът на наемателите е да крият истинският си рег номер с друг поставен отгоре. И такива клипове има.
  • 9 Оня

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Не се знае":

    Миналата седмица платих за 13+ километра. Така че не е всеки път така.
  • 10 type-R

    8 0 Отговор
    Големи мръсници са тези с камерите. Вместо да направят пътищата по-безопасни: да оправят настилката, да я посипят със стъклени парченца, за да СВЕТИ през нощта както е в Германия, да ликвидират разните фен-клубове, които си лепят стикерите по знаците и да ги поставят на подходящо място и височина, те се занимават с глупости. Камерата няма да спре идиотите на пътя, но ако КАТ си върши работата, истинската работа, вместо да глобява за несветнати фарове в 12 по обяд през Юли, това ще има ефект!