19 Януари, 2011 09:44 1 823 1

Трой Бейлис Академия в Ducati Riding Experience 2011

Иновативното училище на Ducati "Ducati Riding Experience" отваря своите врати за сезон 2011 с невероятна програма, която включва Monster 796, 848EVO и 1198 SP, както и новата, вълнуваща академия на Трой Бейлис, която дава незаменимия шанс за обучение от самия Трой.
Курсовете покриват различни нива на каране, от абсолютно начинаещи до специалисти в състезателното каране на писта.
DRE 2011 стартират със запълнен календар от събития през м.април по големите писти на Италия като Adria, Imola, Monza и Mugello. Безопасното, но изпълнено с много адреналин, събитие си сътрудничи с FMI /италианската федерация по мотоциклетизъм/за пускането на нов правилник с одобрени инструкции.
За тези, които са новаци в мотоциклетизма, има Основен курс /Basic course/, който се провежда на Monster 796, с осигурена добра среда за учене в пълна безопасност и с професионалното обучение на високо квалифицирани инструктори.
По - опитните ездачи, които искат да усъвършенстват контрола си върху мотора и да добият нови умения ще се възползват от Средното ниво / Intermediate course/, където в специални упражнения се използват моделите Monster 796, Hypermotard 796 и Hypermotard 1100EVO.
На писта ще се провежда нивото наречено Racing 1, на най - новия 848EVO. В това ниво ще се преподават основните умения за каране на състезателен терен , за тази които за първи път карат или имат много малък опит на професионална писта. Това ниво ще се провежда единствено на Adria Circuit, която е идеално място за такъв дебют.
Racing 2 е курс предназначен за тези които вече имат няколко обиколки по професионалните писти, но искат да подобрят своя стил, техника и скорост в напълно контролирана и безопасна среда. Тук участниците ще използват Ducati 848EVO.
Master course е за тези които вече притежават добре развити умения, чувстват се комфортно при висока скорост, но все пак искат да минат на следващото по - добро ниво. Те ще си партнират с Ducati 1198 SP и впечатляващи инструктори.

Сезон 2011 е знаков поради включването на Troy Bayliss Academy в списъка от събития на училището. Това ще бъде един изключително вълнуващ, нов курс предназначен за по - нататъшно разширяване на възможностите на квалифицирани състезатели на борда на новия Ducati 1198 SP. Групата ще бъде ограничена до четирима късметлии на ден, като всеки един от участниците ще бъде лично обучаван от Световния шампион от Супербайк.
Таксите за DRE курсовете ще варират от €350 за Basic course до €2000 за Troy Bayliss Academy и включват ползване на мотоциклет, гуми, инструктор, обяд и екипировка. Регистрация за курсовете можете да направите след 20 януари 2011 на: www.ducatiridingexperience.com.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 baww

    0 1 Отговор
    samo ne razbrah tiq shte idvat li v bulgariq?