Last news in Fakti

15 Февруари, 2011 09:35 1 421 0

Джантите Dymag се завръщат

Култовият британски производител на висококачествени джанти за мотоциклети Dymag се завръща на пазара, след като се намери инвеститор за марката, готов да и възвърне старата слава.

Dymag преустанови работа през 2009г., когато заради големите си дългове беше прехвърлена на външно управление, но новият й собственик, в лицето на CSA International, има много сериозни намерения да я развива в бизнес сегмента, в който се намираше марката и преди.

Новият главен изпълнителен директор на компанията, Крис Шели, е завил, че силата на Dymag винаги е била в нейното състезателно родословие и иновативния дизайн на моделите и, като целта пред него и екипът му е да запазят имиджа, граден в продължение на четири десетилетия.

Производството на някои стари модели джанти Dymag вече е стартирало. Това са класическите триспицови магнезиеви и петспицови карбонови. От компанията приемат и заявки за тях, като цените на комплектите варират от 2 000 до 2 670 евро, в зависимост от изпълнението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА