Last news in Fakti

2 Март, 2011 09:10 2 350 1

Нова мотоциклетна марка от Испания

Испанската мотоциклетна индустрия продължава да набира все по-голямо темпо, след като към добре познатите ни марки Montesa, Sherco, Gas Gas и Ossa се присъедини още една, чието име е JTG.

Основатели на новата марка са четирикратният световен шампион по траял Жорди Тарес и един от най-добрите ендуро състезатели в света Мики Арпа. Трябва да се спомене, че вторият отдавана желае да се впусне в този бизнес, тъй като преди време дядо му е създал марката Bultaco.

В момента компанията JTG работи усилено по два свои модела - Enduro MK и Trial JT, чиито имена ясно говорят за какви класове става на въпрос. Техните прототипи все още не са завършени, но на снимките може да видите някои от частите им.

Серийните версии на Enduro MK и Trial JT се очаква да се появят на пазара през 2012 година, като е важно да се изтъкне, че компанията ще произвежда абсолютно всички части за тях в собствения си завод.

Според предварителните планове, годишното производство на JTG ще бъде между 8 и 10 хиляди мотоциклета, като моделите със сигурност ще се появят в редица национални и международни първенства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жоро

    6 0 Отговор
    тея ли ще правят мотори дето са избили 25 мильона инки
    и са затрили тая империя -нямат място дори в европа
    сега искат да избият нас със тея балканчета