24 Март, 2011 09:28 1 160 1

Triumph може отново да пусне голям супербайк

Британската мотоциклетна компания Triumph обмисля възможността отново да пусне супербайк с голям по обем двигател, след като последната й такава машина, позната като Daytona 955i (на снимката), слезе от конвейра през 2006г.

Слухове за нова голяма Daytona се появиха отдавна, но сега те са подкрепени от информация, че Triumph извършва тестове в Испания с едно Ducati 1198 и още няколко нови модела на други марки, чиито регистрационни номера са британски.

Според някои експерти, инженерите на Triumph се интересуват от начина на работа на конкурентните супербайкове от висок клас, за да могат да създадат свой аналогичен модел, който да им е конкурентноспособен.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хулиган

    1 0 Отговор
    ДАНО ДА УСПЕЯТ ! ТРИУМФ ИМАТ ДОБРИ МОДЕЛИ !