Last news in Fakti

25 Март, 2011 08:53 2 083 1

MV Agusta Brutale B3

Новото отроче на MV Agusta с названието Brutale B3 е в практическа готовност. Baby Brutale, както го нарекоха мото критиците, ще бъде представен на дилърите тази неделя.

Дилърите ще имат възможност да видят крайния вариант на мотоциклета B3, а съвсем скоро той ще бъде и на тяхно разположение. Мини - Brutale е направен на базата на спортния мотоциклет F3.
Някои дилъри се отправят директно към завода във Варезе, за да получат информация от първа ръка и да се запознаят с хода на производството.

Има непотвърдена информация във френски форум на AV Agusta, от дилър който твърди, че вече е видял мотоциклета. Той изважда наяве подробности, според които мотоциклета ще излезе по европейските пазари през м.февруари 2012г., на цена 8990 евро. Във форума се твърди, че мотоциклета е с 120 к.с. и трицилиндров двигател, който е леко изменен в сравнение с този на F3.

Според друга информация, пак неофициална, F3 от своя страна ще влезе в продажба през м.ноември 2011г., но за сега само в Limited Edition, наречена F3 Oro. Окачването е изцяло Ohlins, а цената ще е приблизително 24 000 евро. Пълната производствена версия на мотоциклета ще бъде по - евтина и ще излезе през м. декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MVA Maniac

    2 0 Отговор
    Перфектно!

    Чакаме роуд тестове и ревюта на машината. Не, че се съмнявам в MV Agusta, но ми е интересно какво ще кажат хората за новото им творение базирано върху F3.