Last news in Fakti

3 Май, 2011 08:59 2 325 1

Новото Kawasaki Ninja ZX-6R няма да се появи през 2012-та

Въпреки че всички очаквахме Kawasaki да пусне новото поколение на байка Ninja ZX-6R през 2012-та, според неофициална информация, японската компания няма да прави никакви съществени промени по модела през следващата година.

Вече се беше превърнало в традиция, когато бъде въведена нова Ninja ZX-10R, през следващата година да виждаме и нова Ninja ZX-6R, но по всяка вероятност сега нещата ще се объркат и традицията ще бъде нарушена.

Според информацията, модел 2012 на Ninja ZX-6R ще бъде идентичен с този, предлаган през настоящата година, като разбира се по него ще се появят минимални козметични промени, но теглото и механиката ще останат непокътнати.

Освен това не става ясно дали можем да очакваме новото Kawasaki Ninja ZX-6R през 2013-та или пускането му ще се проточи още във времето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kawa

    2 0 Отговор
    Това е най-красивият мотор в момента ! Невероятен е !