24 Юни, 2011 07:31 1 439 1

В очакване на BMW Motorrad Days 2011

От 1 до 3 юли в алпийския град Гармиш-Партенкирхен се събират ценителите на мотоциклетите BMW на традиционния мотоциклетен фестивал BMW Motorrad Days.

В началото на юли планините около града се събуждат от рев на мотори. Повече от 30 000 мотоциклетисти се събират, за да се потопят във веселата атмосфера, а градът се изпълва с духа на BMW. Празникът BMW Motorrad Days е отворен за всички желаещи, независимо с какъв мотор са отишли. По-важното е мотористите да разберат повече за продуктите, възможностите и новите технологии на марката. На фестивала ще присъстват най-добрите пилоти на BMW Motorrad Motorsport в класовете ендуро и супербайк. Легендарният стънтър Крис Пфайфър ще направи своето шоу с мотоциклети F 800 R и S 1000 RR, а укротителят на планинските байкове Игор Обу ще покаже чудесата на акробатиката с велосипед BMW.

Тази година ще има и „занимания по интереси”. Ще има направен полигон за безопасна езда, туристически маршрути до най-красивите места в Баварските Алпи. Ще бъде изграден голям къмпинг за палатки със всички удобства, а също така и многобройни павилиони с баварски вурстчета и бира.

На купона могат да се изпробват и новите модели на BMW Motorrad и Husquarna, като организаторите са подготвили специални трасета. А X-track Husquarna ще бъде интересен на само любителите на офроуда, но и на обикновените зрители. Традиционно майстори на офроуда правят състезания, които са невероятно интересни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 xe xe xe xe

    1 0 Отговор
    Yeah Heavy Metal baby 8).The Ultimate riding machine