Last news in Fakti

24 Юни, 2011 07:42 4 541 0

Нова каска на Givi от серията Air 10.4

Компанията Givi показа новата си каска Air 10.4 2, чието име подсказва, че тя е втора актуализирана версия на Air 10.4, като се отличава с някои нови технологични въведения.

Шлемът е оборудван с нова система за вътрешен въздушен поток, като са налице клапи за предните въздухозаборници, които могат да бъдат затворени, ако времето навън стане прекалено студено.

Визьорът на каската е покрит с поликарбоксилна защита против надраскване, като дебелината му е 2мм. Освен това той се предлага както в прозрачен вариант, така и в цветен.

Цената на Givi Air 10.4 е 113 евро, но за цветния визьор се доплаща допълнително. Освен това като опция може да бъде въведена и Bluetooth свързаност, а възможностите за цвят на самия шлем са бяло и черно.

Припомняме ви, че Givi е италиански производител на мотоекипировка, основан през 1970г., който освен в Италия има официални представителства в Испания, Австрия, Германия, Франция, Великобритания, САЩ, Малайзия и Бразилия.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА