Last news in Fakti

30 Март, 2021 14:33 9 787 11

Обновената Skoda Kodiaq пристига на 13 април

  • skoda-
  • kodiaq-
  • octavia

Фейслифт за най-голямото SUV на чешката марка

Обновената Skoda Kodiaq пристига на 13 април - 1
Снимки: Skoda

Както и по-рано ви информирахме, Skoda планира да покаже няколко обновени модела през тази година, а първият от тях ще е Kodiaq. Най-голямото SUV на марката ще получи лек фейслифт, който да преобрази външния вид на кросоувъра и най-вероятно ще въведе някои нови технологии в интериора.

Подобно на обновения Superb и новата Octavia, то и Kodiaq ще се сдобие с LED матричните фарове на чешката компания, които се отличават с по-тънка форма и добра осветеност на пътя. Други промени в предницата ще включват ревизиране на предната броня, както и малко по-различна форма на типичната за Skoda радиаторна решетка.

Обновената Skoda Kodiaq пристига на 13 април

В задницата също ще видим подобни новости, съсредоточени главно при задните светлини, които ще са взаимствани именно от новата Octavia и ще споделят подобен дизайн. Няколко нови модела джанти най-вероятно също ще направят своя дебют при кросоувъра.

Обновената Skoda Kodiaq пристига на 13 април

Промените в интериора ще бъдат най-видими в централната част при дисплея на инфотеймънт системата, който най-вероятно ще нарасне на размери, а различни системи за сигурност от последно поколение също ще бъдат включени при екстрите на Kodiaq. Повече снимки и подобна информация ще разберем на 13 април, когато от чешката марка ще представят обновеното SUV.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    27 11 Отговор
    Не благодаря. За цена от 68 Хил за прилично ниво, да си я карат чехите. Сега идва лято и ние ще караме чехкините

    Коментиран от #4, #5, #9

  • 2 Фолксваген.

    5 4 Отговор
    ............................още колко марки ще са им клонинги?
  • 3 УдФ

    8 6 Отговор
    Как може всичките им модели да са едни и същи
  • 4 Хихи

    23 9 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Е колко искаш да е нов СУВ бе пич? Кодиак е най-продавания СУВ в Европа, защото е най-добрия за парите си! Сега, ако го сравняваш с някой премиум кошник за 20 хиляди, ясно!

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Boxer 3.0

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Хихи":

    Интересно ми е, защо в Русия струва от 40 до 60 хил. лв , а в България от 60 до 80 хил. лв?
    Да, там си имат собствено производство на Шкода Кодиак, но чак 20 бона разлика, откъде идва?

    Коментиран от #8

  • 7 Ина

    2 1 Отговор
    В чехия тея коли са над 75хиляди лв
  • 8 Ник

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Boxer 3.0":

    Защото внасяните коли в Русия не покриват еко нормите на ЕС. Производителя спестява много от всички системи в колата които му са нужни за да отговаря Евро 6. Поради това че сме членка на ЕС, производителите на коли трябва да предлагат автомобили отговарящи на еко нормите, а Русия не е и това смъква сериозно цената на автомобила.
  • 9 123

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Ето това е истински българин. Правилно, чехите да си карат Шкодите, ние българите да си караме каквото произвеждаме тук - булгар рено, роувър, москвич алеко. Оппа, ама всъщност ние нищо не произвеждаме. А, всъщност произвеждаме - доста добри велосипеди. Всички морги на вторични суровини, а гордите им собственици - на велосипед или градска транспорт.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 сектант

    0 2 Отговор
    за тия пари ситроен дс7