28 Юли, 2011 10:44 4 259 3

Suzuki Hayabusa J.Lo. - Pepsi - продава се!

Искате ли да си купите Suzuki Hayabusa, на което все още има отпечатък от задните части на Дженифър Лопес? Сигурни сме, че да ...

Този мотор е специално издание за рекламния клип на Пепси и наистина за целта е язден от J.Lo в компанията на нейната колежка, също толкова бутиковата Бионсе. Всеки би искал да има по една от тях в гаража си.
Ако сте заинтригувани от лимитираното издание на Pepsi Hayabusa, в специална за целта цветова схема и само 160 на километража си, то наистина е пуснато в продажба. Разбира се, рекламата е заснета през 2004г. и от тогава машината си почива и очаква новия си собственик, а голяма част от тези 160км. са направени имено от самата Дженифър Лопес. Само за протокола, ще отбележим, че версията използвана от Бионсе по време на рекламата е вече отдавна продадена на частен търг за скромна петцифрена сума.
32 500 $ за шанса да притежавате може би най - желаният мотор на света си е сделка.
Единственото нещо, за което трябва да се замисляте е, откъде да намерите такива пари, за да ги похарчите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 селянина с колелото

    15 0 Отговор
    Девойките в комплект с мотора ли са?
  • 2 aaaaaaaaa

    3 1 Отговор
    Предполагам за 32 500 $ Трябва и 2-те да ми пеят 1 година ;D
  • 3 Смешка

    0 0 Отговор
    Целиииии 160 км. е пропътувала... Това е невероятноооооооо :D