Last news in Fakti

3 Август, 2011 09:16 5 852 1

Скици на 2012 Ducati Streetfighter

Ducati здраво са се захванали на работа за новия си модел супербайк за 2012 Ducati 1199 или иначе казано Ducati Xtreme, който ще дебютира на тазгодишното мотоциклетно изложение EICMA през ноември в Милано. Очаква се този модел да бъде голям пробив за компанията, от която твърдят, че през септември ще видим и представянето на 2012 Ducati Streetfighter.

Моторът Ducati Streetfighter 1198 ще замести модел 1098 като за тази цел ще получи допълнителни 100 кубика. Голата машина няма да получи супербайк двигател, а по-скоро 11° Testastretta, който се използва за Multistrada и Diavel. За момента няма съобшени детайли за работата на мотоциклета, но със сигурност от италианската компания ще направят нещо иновативно.

Идеята на Ducati е да създадат мотоциклет за начинаещи мотористи и се надяват да продължи успеха на моделите Ducati Superbike 848, за да достави нов стил и удоволствие на новите привърженици на марката.

Относно дизайна, и двата мотоциклета ще запазят линията на Streetfighter-а. Предполагаме, че те ще дебютират на EICMA, но засега няма официално изявление и ще се наложи да чакаме до ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MVA Maniac

    2 0 Отговор
    Хубав концепт!

    Дано и реализацията да му е такава!