Last news in Fakti

22 Юли, 2021 11:20 7 536 10

Най-бързият пикап в света се превърна в шестколесно чудовище

  • ram-
  • 1500 trx-
  • тунинг
Най-бързият пикап в света се превърна в шестколесно чудовище - 1

Ram 1500 TRX е най-мощният и най-бърз сериен пикап в света. Колата е много екстремна, но очевидно това не е било достатъчно за някого.

Ето защо базираната във Флорида компания Apocalypse Manufacturing създава шестколесния Ram 1500 TRX. Това чудо се нарича Warlord, а създателите му планират да го продадат за 250 хиляди долара.

Най-бързият пикап в света се превърна в шестколесно чудовище

Доработката на Ram 1500 TRX включва удължаване на каросерията (за монтиране на трета ос) и монтиране на "извънгабаритни" 37-цолови офроуд гуми. Системата за нощно виждане и LED осветление на каросерията се предлагат срещу допълнително заплащане.

Най-бързият пикап в света се превърна в шестколесно чудовище

Но интериорът и двигателят на Ram 1500 TRX не са докоснати. 6.2-литровият V8 с компресор все още произвежда 702 к.с. с., въпреки че други тунинг студия го форсират до 1000 сили.

Най-бързият пикап в света се превърна в шестколесно чудовище


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    20 2 Отговор
    брутален е, наистина. радост за окото
  • 2 Пурко

    12 8 Отговор
    Идеален е за селенията в Софето! Всеки ден ще му режат гумите!

    Коментиран от #6

  • 3 Пилот на Ферари

    6 6 Отговор
    Ще си вози пластичките от Била до вкъщи с това нещо . И после пак да говорят за екология.
  • 4 Пилот на Ферари

    11 4 Отговор
    Един от мургавите ни събратя се върна миналата година с обикновен Рам от Холандия. Голяма гъзария газова уредба . На въпроса ми колко харчи - вика над 30/100км газ .

    Коментиран от #8, #9

  • 5 Спиро

    3 3 Отговор
    Е-ха-а! От 'га си търся такова. Дали ги има в друг цвят? Чи на черното много си личат курешките, а кокошките на двора, цвъкат навсякъде.
  • 6 Един

    2 10 Отговор

    До коментар #2 от "Пурко":

    Вие селянчетата от провинцията си знаете - само УАЗ и НИВА... И ни завиждате като си караме машините ние от София... Спокойно , не сме комплексари като вас , ще ви разрешаваме да си правите снимки за Фейсбук у село...

    Коментиран от #7

  • 7 Чурко

    2 5 Отговор

    До коментар #6 от "Един":

    Спокойни сме. Пък и не ни трябва разрешение за снимките с женките и щерките ви. Карайте си машините и си зобкайте анаболчетата. За друго не ставате.
  • 8 куку руку ку

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пилот на Ферари":

    702 кобили са това, зоб искат...
  • 9 вулканизатор

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пилот на Ферари":

    На 5000 километра нови гуми.
  • 10 Raptor Hennessy

    1 0 Отговор
    Dodge да не видят нищо от форт. И аз не мисля че е най-бързия Пикап в света като форт пуснаха fort F 150 super snake Shelby dodge ram trx направо припада срещу него