Last news in Fakti

23 Юли, 2021 10:05 2 492 2

Maybach подсказа за дебюта на първия си електрически модел

  • maybach-
  • mercedes-
  • eqs

Очаква се SUV-то да използва технологии от Mercedes EQS

Maybach подсказа за дебюта на първия си електрически модел - 1
Снимка: Mercedes-Maybach

Maybach загатна за появата на първия си електрически модел, който според запознати с марката ще бъде SUV версия на луксозната лимузина на ток Mercedes EQS. Очаква се преди дебюта на Maybach EQS SUV, Mercedes също да представи стандартна версия на електрическия кросоуъвр, върху която ще бъде базирано и по-луксозното му изпълнение.

Снимката не разкрива много от дизайна на бъдещия модел на Maybach, но за сега знаем, че той ще разполага с различни от лимузината светлини, както и специална двуцветна боя, често срещана и при останалите модели на луксозния бранд.

Към момента не се разкриват точни подробности за задвижването, но най-вероятно то ще се осигури от два електромотора, подобни на тези при AMG версията на EQS, които се очаква да генерират около 715 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    6 3 Отговор
    Поредния китайски проект! Нищо ново!
  • 2 Личо пичът

    0 0 Отговор
    Ще поизчакам малко, та да видя конкурентът им Mayscubert с каква офертица ще скокне.