12 Май, 2022 09:58 6 530 9

Lucid Air Dream Edition пристига в Европа с цена от над 400 хиляди лева и пробег от 900 километра

  • lucid-
  • air-
  • dream edition-
  • европа

Към момента марката ще се предлага в няколко страни

Lucid Air Dream Edition пристига в Европа с цена от над 400 хиляди лева и пробег от 900 километра - 1

По-рано днес Lucid обяви плановете си за навлизане на европейския пазар, като разпространи повече информация относно моделите, които ще предлага и цените на които те ще се продават. За момента марката ще се предлага единствено в Германия, Нидерландия, Швейцария и Норвегия.

Lucid Air Dream Edition пристига в Европа с цена от над 400 хиляди лева и пробег от 900 километра

От компанията обявиха още отварянето на физическо представителство на марката в Мюнхен, Германия. Това ще се случи на 13 май, а специални клиенти ще бъдат поканени, за да усетят духа на Lucid на специален маршрут около старата част на града. На по-късен етап тази година се очаква и отваряне на представителство и в други части на Европа.

Lucid Air Dream Edition пристига в Европа с цена от над 400 хиляди лева и пробег от 900 километра

Цените на Air Dream Edition започват от 218 хиляди евро в Германия и осигуряват пробег от 900 километра с едно зареждане и ускорение от 0 до 100км/ч в рамките на 2.7 секунди. На по-късен етап ще бъдат представени и другите версии на Air с базова цена от 100 хиляди евро. Най-мощният Air Dream Edition разполага с мощност от 1111 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    18 4 Отговор
    Прилича на КиА ама за 400 Хил.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 сектант

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    няма нищо общо с кия, нито с тесла - това е конкурент на ес клас
  • 4 Komapak

    6 1 Отговор
    Демо по улиците на Мюнхен е най-безумното нещо, което съм чувал. Няма нито минута без задръстване. В която и да е част на денонощието. Иначе до Нюрнберг и обратно е подходящ тест. Ама не знам дали им стиска...
  • 5 дрън дрън

    6 4 Отговор
    900км при идеални условия

    Коментиран от #8

  • 6 Не разбрах

    2 1 Отговор
    Само защо махнахте коментар 2, на какъв принцип се вземат тези решения.
  • 7 САЩ

    2 1 Отговор
    Еха, какви коли правят руснаците?
  • 8 Идеално условие

    5 4 Отговор

    До коментар #5 от "дрън дрън":

    Ще ти кажа идеалното условие. Над 30 пъти наемам автомобили на спарк. Последното ми беше черешката на тортата. Изминах за 1 ден 78 километра с енергия за 45 в София. Вярно не ползвах климатик защото беше хладно. Ама седя въртя суча, би ми струвало 1.90 на сегашни цени на тока ако колата беше моя , а не под наем. Познай дали не си взех. А вие още лапайте мухите. Бензина сега е евтин по 3 лв, като го направят по 5 лв пак лайте колко са гадни тия тротинетки..

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.