13 Май, 2022 12:52 3 716 0

Audi A4 Allroad получи нова визия

  • audi-
  • a4-
  • allroad-
  • фейслифт

Новата версия на кросоувър ориентираното A4 пристига към края на живота на модела

Audi A4 Allroad получи нова визия - 1

Макар в следващите месеци да очакваме Audi да покаже следващото поколение A4, германците решиха да покажат още една нова версия на модела, който получи фейслифт през 2020 година. Става въпрос за Allroad модификацията, която се възползва от същите промени, като при стандартния модел.

Audi A4 Allroad получи нова визия

Промените включват така наречения Black Optics Pro пакет, който е достъпен единствено за повдигнатото комби и се отличава с черни елементи като арките на калниците, долната част на бронята, огледалата и накрайниците на ауспусите. Задната броня също се възползва от гланцираните черни елементи, заедно с означенията по цялото купе.

Audi A4 Allroad получи нова визия

Задвижването не е променено и всички модели се предлагат с Quattro задвижване и опция за избор между бензинови и дизелови версии, комбинирани с автоматична трансмисия със седем предавки.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА