30 Май, 2022 10:59 4 602 5

Пикапът на Great Wall вече е готов да покорява всякакви терени (ВИДЕО)

  • great wall-
  • wingle-
  • arctic trucks

Wingle 7 получи доработки от Arctic Trucks

Пикапът на Great Wall вече е готов да покорява всякакви терени (ВИДЕО) - 1

Arctic Trucks, същата компания, която преработи легендарната Toyota Hilux, участвала в Top Gear и същата компания, която ще се погрижи за електрическия Nissan Ariya и прехода му от Северния до Южния полюс, сега се зае с китайския Great Wall. Представеният през 2018 година пикап Wingle 7 получи специални грижи от тунинг компанията в типично нейн стил.

Пикапът на Great Wall вече е готов да покорява всякакви терени (ВИДЕО)

Всъдеходът, който е познат и в България се е сдобил с огромни арки на калниците с ширина от 23см, а 17-цолови джанти са обути в 35-инчови гуми за кал, които повишават клиренса на пикапа с 64мм. По този начин разстоянието от земята до тавана му вече е 276мм, а по-широките гуми добавят и 18см ширина към общата стъпка на модела.

Пикапът на Great Wall вече е готов да покорява всякакви терени (ВИДЕО)

Окачването също е подсилено, а по пода на пикапа е нанесено специално антикорозионно покритите. Благодарение на промените, Wingle 7 е готов за всякакви терени с опционално оборудване като печка, лебедка, допълнителна изолация на купето и други.

Под капака работи 2.0-литров дизелов двигател с четири цилиндъра, който генерира 145 конски сили. Те се разпределят между четирите колела посредством механична трансмисия.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кози

    4 6 Отговор
    145 кончета? Мъка

    Коментиран от #2

  • 2 Aлфа Bълкът

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Кози":

    Явно е чист дизелак, вижда се на клипа, че едвам пърпори. Повече от 100-120км/ч няма да вдигнеш, ама на дизайн са го докарали.

    Коментиран от #4

  • 3 девет

    3 2 Отговор
    "разстоянието от земята до тавана му вече е 276мм" - в 30 см няма как да влезе никой в кабината...
  • 4 Офф-чар

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Aлфа Bълкът":

    Офроудърите са единствените автоманиаци, които правят всичко възможно да направят колите си по-бавни. С 35-ци кални гуми не му трябва по-висока скорост. Браво на Arctic Trucks и на Great Wall. За съжаление истивските машини изчезват, та щем не щем ще караме китайци, докато ги има
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор
    Това направо ще искам да ми влезе отзад без да натиска спирачката