Last news in Fakti

1 Юли, 2022 15:06 10 300 2

Това е най-скъпото ново BMW в света

  • bmw-
  • bmw m-
  • m4 nsl-
  • m3-
  • m4

Шефът на M дивизията загатна за появата на изключително рядък модел

Това е най-скъпото ново BMW в света - 1

Шефът на BMW M използва своя Instagram профил за да покаже няколко снимки на нов М модел, който ще дебютира до края на тази година. Според информацията, това ще бъде наследникът на легендарното 3.0 CSL, базирано на последното поколение М4 CSL. Според запознати с плановете на компанията, купето ще произведе в ограничена серия от едва 50 броя, като всяка една от тях ще бъде с начална цена от 600 хиляди евро. Ако това наистина се случи, то колата ще се превърне в най-скъпия нов сериен модел на марката.

Това е най-скъпото ново BMW в света

Снимките са три на брой и показват предницата, задницата и част от страничния профил на двувратото купе, но покрити с тежък камуфлаж с някои от най-значимите М коли правени до момента. За радост на много от феновете, дизайнерите тук са заложили на по-малки по размер „бъбреци“ и с различен дизайн в сравнение с М3 и М4. Предната броня също така е получила кръгли отвори в двата края, а задницата се е сдобила с фиксиран спойлер. В двата края на дифузьора пък откриваме два двойни кръгли накрайника на изпускателната система.

Това е най-скъпото ново BMW в света

Все още няма официална информация за задвижването, но то вероятно ще бъде поверено на 3.0-литров бензинов шестак с мощност от около 600 конски сили и максимален въртящ момент от 700 нютон метра. Те ще се предават единствено към задните гуми, а освен версия с автоматична трансмисия, не е изключено да видим и класически скоростен лост и механична трансмисия.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б.Б от Б

    8 9 Отговор
    Като го направят в джип ще го взема да обикалям магистралта! Щото като гледам на септември трябва да сменям тойотата!
  • 2 ЦК на КПСС

    12 17 Отговор
    Май нямат материал за серийно производство на автомобили и сега ще ловят балъци уж с лимитирани серии. Приятен път от София до Самоков през язовир Искър с тази тенекия.