Last news in Fakti

1 Септември, 2022 15:24 12 922 19

Китайци представиха луксозен хибриден „джип“ с цена под 30 хиляди лева

  • wuling-
  • xingchen-
  • джип-
  • всъдеход-
  • хибрид

Wuiling Xinchen ще се продава само в родината си

Китайци представиха луксозен хибриден „джип“ с цена под 30 хиляди лева - 1

Съюзът между компаниите SAIC, GM и Wuiling, който носи звучното име на последните представи първия си хибриден модел, предназначен за китайския пазар. Луксозният средноразмерен SUV се предлага с изключително ниска цена от 99 800 юана или малко под 30 хиляди лева. „Джипът“ разчита на 2.0-литров бензинов двигател, който работи заедно с електромотор, който добавя допълнителни 134 конски сили.

Китайци представиха луксозен хибриден „джип“ с цена под 30 хиляди лева

Заедно с това, китайците се хвалят с ускорение от 3.2 секунди за дисциплината от 0 до 60км/ч, както и разход от 4.6 литра на 100 километра в извънградска среда и 5.7 литра на 100 километра в градски условия. Размерите на „джипа“ достигат до 4.95 метра дължина, 1.82 метра ширина и 1.75 метра височина. Заедно с това Wuiling Xinchen може да се похвали и с междуосие от 2.75 метра.

Китайци представиха луксозен хибриден „джип“ с цена под 30 хиляди лева

Впечатление прави луксозната визия на всъдехода за която допринася интериора с бели кожени елементи, черни пиано лак материали, кристален лост за скоростите, безрамково централно огледало и други. Колата разполага и с два дисплея, един 8-инчов пред водача и 10.25-инчов в средната част на таблото.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 38 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А ми

    51 10 Отговор
    Браво на китайците. Голямо и искрено браво.Прекрасно изглеждаща кола. Най-ми харесват хибридите. Кеф ти ток, кеф ти бензин. Дано да е качествена, но за тези пари не знам.

    Коментиран от #4, #8, #19

  • 2 Хасковски каунь

    44 6 Отговор
    ЕС не разрешава внос. Ще караме коли от 60 000 и нагоре.
  • 3 ценител

    19 3 Отговор
    с мацката на снимката ли върви? взимам го.
  • 4 морски

    50 3 Отговор

    До коментар #1 от "А ми":

    Ще ти дам един малък пример.Преди няколко месеца купих от Маями машинка за подстригване на кучето произведена в САЩ известна марка, счупи се при първото подстригване ! Сега го подстригвам с китайска и няма проблем! Някой ако си мисли че в Китай не се произвеждат и качествени неща греши много.

    Коментиран от #9, #14

  • 5 Млък

    23 1 Отговор
    Щом не е направено в Китай значи е ме те.
  • 6 КитЕца

    6 26 Отговор
    30 000лв са си много пари за обикновенния китаец.
  • 7 Пускайте ги и на сам...........

    20 0 Отговор
    Тея ефтинийки
  • 8 Спиро

    3 12 Отговор

    До коментар #1 от "А ми":

    За тези пари, последното ти изречение е направо задължително.
    Със сигурност е невероятно “инженерно творение”. Очаквам колата да е консуматив.
    Хубавото е, че от нея ще можеш да си свалиш гумите и да ги ползваш на следващата такава като си я купиш.
  • 9 Геро

    4 11 Отговор

    До коментар #4 от "морски":

    Качествена кола за 30 Хил. Лева??
    Я пак повтори, че не схванах.
    Само седалките ако са от естествена кожа ще струват толкова. За разликата после направи двигател и т.н. И най-вече ПРОЕКТИРАЙ кола. Развойната дейност е скъпа. Едно е да копираш, а друго е да я създадеш от нулата. Руснаците нали така направиха техният правителствен автомобил…

    Коментиран от #16

  • 10 Келешъ

    14 4 Отговор
    Докато тук ни смъкват кожите става ясно, че другаде по света лукса е достъпен и за простосмъртните. Уви не ще позволят да се докоснем до него и аче няма кой да пълни джобовете на европейската автомафия.
  • 11 Ал Тъпоне

    1 0 Отговор
    Китайката от снимката с джипката ли върви?
  • 12 Ехааа

    2 1 Отговор
    Имаме само един шанс! Да ги зглобяваме в Ловеч!
  • 13 аНормален

    7 2 Отговор
    Джендери-Мендери, Зелени идеи, Сини идеи, Розови идеи. Някой беше написал колко скъпо била развойната дейност на автомобила. Ми скъпо е, нали трябва да се изкарват заплатите на 10к служители, раздути щатове, сервизни бази, представителства, и какво ли още не. Много ми е интересно, каква себестойност има една европейска кола от 60к, че мрънкате за тази от 30к
  • 14 Амдертлиев

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "морски":

    Едни батерии 1.5v бях купил китайски по 50 ст парчето,за мини радио,което ползвах като ходя на къмпинг.Ами изкараха около 7 г.На подобно нещо никога не съм попадал,без значение производителя.За фирмата не излезе никаква информация онлайн.А кокнкретно за колата,може да има и забележки,но не знам за тези пари дали може да си купите нещо подобно,даже и от една фирма която има за емблема срамни устни.
  • 15 Другият един

    2 2 Отговор
    Сигурно ще станат на половина по евтини щото имат неограничен достъп до евтини руски суровини Ама ние само ще гледаме и ще цъкаме щото нашите цървули гонят дипломати и участват в ембарго И ще ни забранят да караме евтини руски и китайски коли

    Коментиран от #18

  • 16 Курци

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Геро":

    Производството на един Мерцедес не струва повече от 10 000 евра,даже и по-малко.Друг е въпросът с търговията и печалбата.Високи технологии,роботизирани машини,ниски разходи срещу високи печалби.Явно китайците могат да направят евтин автомобил за вътрешно потребление
  • 17 666

    2 0 Отговор
    Добре че си ги продават само в Китай. Поредното менте.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "А ми":

    Истинските и качествени стоки са скъпи. Богатите китайци карат маркови коли а не китайски еднодневки. 30 бона за това менте са много пари.