Last news in Fakti

7 Март, 2023 11:59 1 791 5

Toyota Land Cruiser по китайски

  • toyota-
  • land cruiser-
  • land cruiser 300-
  • реплика-
  • китай

Не е ясно върху какъв модел е базирана репликата

Toyota Land Cruiser по китайски - 1

В Китай могат да бъдат срещнати различни реплики на автомобили, някои от които по-успешни от други. Определено конкретната кола не е най-сполучливата реплика на огромния всъдеход Land Cruiser 300, но пък щом успяваме да разпознаем нейното вдъхновение, то определено има прилики.

Те се свеждат до наличието на подобни светлини в предната част, както и идентична предна решетка, където логото на Toyota е заменено от неясна емблема. Снимките идват от китайската мрежа Weibo и не се споменава каква е марката на репликата, нито пък какъв двигател отговаря за задвижването ѝ.

Върху задния капак откриваме надпис Huluze, който вероятно индикира за името на модела. Наименованието е изписано върху хромирана лента, между стоповете, които също са идентични с тези на последния Land Cruiser. Страничната линия също наподобява формите на японския всъдеход с подобни арки на калниците, но определено ще трябва доста въображение, за да заблудите някой, че това е Land Cruiser, било то и неразбиращ от автомобили.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сигурно

    8 4 Отговор
    Това е най-грозната кола от вчерашната статия.

    Коментиран от #2

  • 2 Чудесна количка

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Сигурно":

    За града и лудницата в него
  • 3 гаро плюша

    6 11 Отговор
    Това затвърждава мнението ми за японки, корейки и китайки. Продължавам да си купувам само немско.
    Ако ми трябва бюджетно може и някой французин да си купя, поне повечето са с плюшен фотьоил и возят меко.
  • 4 Петър Петров

    6 7 Отговор
    Тази количка изглежда много по-добре от оригинала !
  • 5 Гласове от зайчарника в Банкя

    5 0 Отговор
    Бацо е влюбен в тази само, ако може да му черна и една обувалка, че да може да влиза в нея та като дойде на власт да почне да обикаля оцелелите пътищари!