Last news in Fakti

19 Юли, 2023 18:29 3 858 6

Mansory показа брутално 911 Turbo S

  • mansory-
  • тунинг-
  • 911-
  • porsche

Агресивният тунинг ще бъде направен в 10 броя

Mansory показа брутално 911 Turbo S - 1

Само няколко дни след като Brabus показа своята визия за Porsche 911 Turbo S, сега собствениците на суперколата имат още едно предложение за тунинг, но този път от Mansory. В нетипично свой стил, тунинг компанията показа черен автомобил с карбонов бодикит и изключително агресивна визия. Моделът носи името P9LM EVO900 ще бъдат направени само 10 броя.

Допълненията са изработени от кован карбон и по желание могат да се комбинират с двуцветно лаково покритие с преливка. В предната част новият капак на двигателя има изваяни линии и е съчетан с преработена броня. Последната е с по-големи въздухозаборници и изразен сплитер, който достига до чифт аеродинамични перки отстрани. Свръхстилизираните разширения на калниците отпред включват вентилационни отвори в стил GT3 и допълнителни отвори, които съответстват на увеличените странични въздухозаборници зад вратите.

Задната част на 911 Turbo S е почти неразпознаваема, благодарение на широкото използване на кован карбон. Тя е украсена с различни елементи като перки, входове, интегриран спойлер, голямо двуетажно крило и преработен дифузьор с тройни изпускателни тръби. Mansory твърди, че тези компоненти не са само за визуална демонстрация, а служат и за функционални цели.

За тези, които предпочитат по-изтънчен външен вид или се нуждаят от маневреност в тесни пространства, Mansory предлага алтернативна версия на пакета без раздувки на калниците, като запазва серийната широчина на модела. Преустройството P9LM EVO 900 в момента се предлага за купе варианта на 911 Turbo и Turbo S, като в близко бъдеще се планират същите модификации и за кабриолета.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карчи

    6 6 Отговор
    Няма да си променя мнението за тези, кичари!
  • 2 Абе ,

    7 3 Отговор
    Щом не е новия Москвич , не ми го фали .
  • 3 Карера GT

    28 0 Отговор
    Това с "кования карбон" направо изби рибата. Карбонът е композитен материал и не се кове. Иначе тунингът не е лош.

    Коментиран от #5

  • 4 Мхм

    3 13 Отговор
    И па немое да бие Додж Чарджер Хелкат най бързата кола в Света на 400метра

    Коментиран от #6

  • 5 Аз съм

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Карера GT":

    И аз това се чудих , как се кове карбон ... :)
  • 6 тоз

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мхм":

    Ти наистина ли си мислиш ,че камион бяга повече от лека кола.Само да ти напиша ,че най-бързата кола в света е на Косьо Динев -7.47. Този чарджъж си го задръж в мечтите си