Last news in Fakti

12 Октомври, 2023 09:13 1 272 4

Китайци превръщат Model Y в истински офроудър

  • tesla-
  • model 3-
  • model y-
  • тунинг

Комплектът добавя над 13 см клиренс

Китайци превръщат Model Y в истински офроудър - 1

През изминалата година германците от Delta4x4 показаха своя проект на базата на Model Y, който се отличаваше с нови гуми, някои допълнителни аксесоари и около 5см по-висок клиренс. Сега на пазара за модификации се появи още една компанията, която предлага подобни промени, но с доста по-голям ъпгрейд.

Става въпрос за китайците от Pu.Labo, които предлагат комплект за повишаване на клиренса за Model Y и Model 3. Цената му е 15 хиляди долара, като за тази сума клиентите получават изцяло подменено окачване с нови амортисьори, носачи и други елементи по колата, които да се справят с над 13см увеличение на клиренса.

Китайският стартъп твърди, че комплектът е преминал хиляди километри тестове в различни условия, включително кал, пясък и дори скокове. И ако цената от 15 000 долара ви се струва малко висока, има промоция за ранно записване, която намалява цената до малко по-разумните 12 000 долара.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123456

    2 0 Отговор
    Сложете 4 гуми за калобрани , ве , глей на какво е заприличал тоя Y
  • 2 Хан С Мю Лер

    0 1 Отговор
    Браво Другари ! Слава на 100 Милионната ККП !
  • 3 Офф-чар

    2 1 Отговор
    От снимката, се вижда, че ходовете на окачването са никакви. Токо, че нищо не са направили
  • 4 Селянина с колелото

    1 0 Отговор
    Преди доста време Арнолд Шварценегер си беше поръчал електрически Hummer H1. Те това е електрически оф-роуд, но не е ясно колко изкарва батерията. ;-)))