Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 17:59 1 913 1

Audi обнови най-малкия си кросоувър

  • audi-
  • q2-
  • virtual cockpit

Q2 получава по-модерни системи в интериора

Audi Q2 бе обновен, като най-накрая се обновява с нов инфоразвлекателен дисплей и разширени технически характеристики. Тези актуализации ще се предлагат от второто тримесечие на 2024 г., като цените започват от 28 600 евро в Германия. Новият MMI сензорен дисплей с диагонал 8,8 инча и разделителна способност 1270 x 720 пиксела замества предишната система с въртящо се колело в централната конзола. На негово място ще има отделение за съхранение на вещи. Навигационната система MMI plus с MMI touch вече включва LTE модул за бърз пренос на данни и WLAN хотспот.

Освен това при закупуване на автомобила системите предлагат безплатно за три години навигационните услуги Audi connect, които обхващат онлайн информация за трафика, търсене на точки на интерес, въвеждане на дестинации чрез приложението myAudi, актуализации на времето, персонализирани онлайн новини, стрийминг и достъп до календара. Освен това са въведени два USB-C порта, а пакетът за свързаност включва интерфейс за смартфони Audi, който позволява Apple CarPlay или Android Auto на дисплея на Q2.

Цифровото арматурно табло, Audi virtual cockpit, прави своя дебют в малкия SUV на Audi, като разполага с Full HD дисплей с резолюция 1 920 x 720 пиксела. В допълнение към показването на класическа информация като скорост и обороти на двигателя, той може да показва и подробности за музикалните песни, услугите Audi connect и 3D навигационната карта. Чрез контролите на волана на Q2 потребителите могат да навигират в съдържанието и да избират от три различни оформления, включително "динамичен" режим, който представя скоростта и друга информация със спортни дизайнерски графики.

Наличните хардуерни опции включват 705-ватова аудиосистема Sonos 3D с 14 високоговорителя, 15-канален усилвател и субуфер, както и Audi phone box, позволяващ безжично зареждане на смартфон и предаване на данни чрез антената на автомобила със скорост 5G/LTE. И накрая, стандартното оборудване за безопасност на Audi Q2 е разширено с добавянето на базирано на камера разпознаване на пътни знаци, способно да засича ограничения на скоростта и транзитни ограничения.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    11 0 Отговор
    У нас този модел се ползва единствено от една охранителна фирма.