Last news in Fakti

18 Юни, 2024 13:25 1 281 5

BMW под прикритие: AC Schnitzer тунингова Toyota Supra

  • bmw-
  • toyota-
  • supra-
  • ac schnitzer
BMW под прикритие: AC Schnitzer тунингова Toyota Supra - 1

AC Schnitzer, прочутата европейска тунинг компания с богата история в модифицирането на BMW се зае с Toyota Supra. Със своя цялостен пакет за надграждане компанията повишава производителността, управлението и естетиката на Supra-та.

AC Schnitzer предлага подобрения на производителността както за 3,0-литровия, така и за 2,0-литровия двигател на Supra. 3,0-литровото чудовище получава скок от 340 к.с. до 400 к.с.. 2,0-литровият двигател също получава приятно увеличение на мощността, като от 258 к.с. се увеличава до 300 к.с. А за тези, които жадуват за по-агресивен саундтрак, изпускателната система от неръждаема стомана с карбонови ауспухови тръби е идеалното допълнение.

BMW под прикритие: AC Schnitzer тунингова Toyota Supra

За пълна визуална промяна AC Schnitzer предлага гама от 20- и 21-цолови джан истинското шоу е внушителното задно крило от въглеродни влакна, което крещи "тунинговано изпълнение". Ако искате да направите още една крачка напред, се предлагат и преден сплитер от въглеродни влакна, както и добавка за крилото.

AC Schnitzer предлага още алуминиеви педали, нов контролер на информационно-развлекателната система и стилен държач за ключове, който се вписва идеално в една от поставките за чаши.

 

 


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    3 0 Отговор
    ац шницер винаги са обичали да тунинговат бмв зед 4
  • 2 кою

    4 6 Отговор
    Писнало им е на хората да се занимават с кошници като БМВ и са направили тунинг на един расов спортист СУПРА

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "кою":

    Който е с двигател на БМВ! Странен избор за расов японец, не мислиш ли?
  • 4 Е46ца

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "кою":

    Хаха още един компетентен.Та тя супрата е 95% бмв з4 ве.Тойота никога не са имали расов спортист,нищо ти пълни газ на опела , че е евтинко .

    Коментиран от #5

  • 5 сотко

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Е46ца":

    Тойота е имала много яки спортни коли - примерно старата супра с 2jz мотор - не са много колите със задно и мощности над 1000 кс които да се правят, защота при повечето си губи смисъла още при 500-600. Тази специално е слабо тунингована на фона на осталите "чудовища" които се правят напоследък