23 Юли, 2024 11:31 2 636 0

BMW най-после се вслуша във феновете си? (ВИДЕО)

  • bmw.7 series-
  • i7
BMW най-после се вслуша във феновете си? (ВИДЕО) - 1

BMW се готви да актуализира флагмана си 7 Series, като последните шпионски снимки разкриват фини промени в дизайна. Сегашният модел, представен през 2022 г., ще бъде освежен, като целта е да се усъвършенства неговият стил, като същевременно се запази отличителното присъствие на луксозния седан.

Маскирани прототипи, забелязани при тестове в Испания, загатват за нова предна част с по-малко внушителна радиаторна решетка и променен дизайн на фаровете. Макар че характерният дизайн на разделените фарове се очаква да се запази, той вероятно ще бъде смекчен за постигане на по-съгласуван вид.

Обновената 7 Series вероятно ще сподели сцената с предстоящите модели X5 и iX3, като и двата ще демонстрират елементи от новия дизайнерски език на BMW. Тези SUV модели, визуализирани от концепцията Neue Klasse X, ще се отличават с по-плавни линии.

Макар че точният график на освежаването остава неясен, с потенциална премиера през 2025 г., предстоящите актуализации са сигнал за ангажимента на BMW да развива своя водещ модел, като същевременно запазва позицията му на пазара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА