25 Юли, 2024 18:22 2 133 2

Най-мощната атмосферна кола ще дебютира следващия месец

  • сериен автомобил-
  • атмосферно пълнене-
  • nuli

Очаква се тя да разполага с над 1000 конски сили

Най-мощната атмосферна кола ще дебютира следващия месец - 1

Светът на хиперавтомобилите се подготвя за нов претендент. Излязъл от сенките, Nilu27 е готов да направи гръмко представяне на престижното изложение Pebble Beach Concours d'Elegance.

Сърцето на този автомобил се състои от 6,5-литров V12 двигател с атмосферно пълнене - агрегат, който обещава да предефинира границите на ефективността на двигателите с вътрешно горене. Със заявена мощност над 1000 конски сили Nilu27 се стреми да свали Aston Martin Valkyrie от трона му на крал на хиперавтомобилите с атмосферно пълнене.

За да овладее тази огромна мощност, Nilu27 е съчетал двигателя с гуми Michelin Cup 2 R, обвити в петспицови джанти с централно заключване. Карбоново-керамичните спирачки също са включени в спецификациите, за да се гарантира, че този хиперавтомобил може да спира, колкото и ускорява.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    2 4 Отговор
    И пак не мое свали за под 8 секунди на куотър майл

    Коментиран от #2

  • 2 Ти свали

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    за 8 сек до 100 км/ч, пък после говори….