19 Септември, 2024 13:30 733 7

Audi подготвя неизвестен офроуд всъдеход

  • audi-
  • q6-
  • e-tron-
  • офроуд

Електрическият модел вероятно е базиран на Q6 e-tron

Audi подготвя неизвестен офроуд всъдеход - 1

Докато серийният Q6 e-tron Sportback ще бъде представен скоро, инженери от Audi бяха забелязани да тестват по-приключенски вариант. Този фокусиран върху офроуда Q6 e-tron Sportback е с повдигнато окачване, големи офроуд гуми и разширени арки на колелата, нови брони и багажник на покрива.

Вдъхновен от неотдавнашната победа на Audi в рали Дакар, този офроуд Q6 e-tron Sportback потенциално може да се превърне в сериен модел, предлагайки електрическа алтернатива на Mercedes G-класа 4x4x2 или Jeep Wrangler.

Audi подготвя неизвестен офроуд всъдеход

Въпреки че интериорът остава до голяма степен непроменен спрямо стандартния Q6 e-tron Sportback, външните модификации са значителни. Добавеният пътен просвет, по-големите гуми и здравият бодикит придават на автомобила по-корав и авантюристичен вид.

Въпреки че не са известни конкретните подробности за задвижването на този офроуд вариант, възможно е той да споделя същата двумоторна конфигурация като SQ6 e-tron, която осигурява 510 конски сили и се захранва от батерия с капацитет 94,9 kWh.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо Кюстендилецо

    4 1 Отговор
    Ба тоя трошляк как са го нашарили. Нашлякали го с бела боя на четка. Малеееее. Това кога ойде къде ойде Нивата на Генчо от Коркина нека доат да ли се обадат. Това за нищо не става бе, това само у равно по асфалто. Е оти ми е тогай? Това на човек му не требе.

    Коментиран от #3, #7

  • 2 Пилот на Ферари

    7 0 Отговор
    Подготвят те Ауди и Фолксваген , ама подготвят биенето на кепенците на заводите в Германия .
    Щяха да фалират руснаците , ама почнаха да фалират германците .
  • 3 Иво

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо Кюстендилецо":

    Пешо, а е и на ток, няма къде газ да му сложиш. :)
  • 4 Ауууу ужас!!!

    3 1 Отговор
    Ама, че грозилище!😂
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 БАБХ

    1 2 Отговор
    жалко подобие на Ярис Крос
  • 7 Нора

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо Кюстендилецо":

    Това е камуфлаж бе разбирач.N 1.само Audi ще ги смачка навсякъде.