24 Октомври, 2024 18:15 460 7

Tesla забави пускането на Roadster за пореден път

  • tesla-
  • roadster-
  • премиера

Това не е първия път, нито втория

Tesla забави пускането на Roadster за пореден път - 1

Дългоочакваният Tesla Roadster се сблъска с още едно забавяне. Първоначално планираното за производство през 2020 г., а след това отложено за 2024 г., пускането на електрическия суперавтомобил на пазара беше допълнително отложено.

Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск потвърди забавянето по време на неотдавнашната среща на акционерите, като посочи, че компанията се фокусира върху други приоритети. Макар да изрази ентусиазъм за проекта Roadster, той призна, че той ще трябва да изчака приключването на по-важни инициативи.

Tesla забави пускането на Roadster за пореден път

По-рано Мъск заяви, че Roadster може да постигне време от 0 до 100 км/ч за по-малко от една секунда с допълнителния пакет на SpaceX. Окончателният дизайн и спецификациите остават неясни.

Продължаващите забавяния на Roadster предизвикаха очаквания и спекулации сред ентусиастите на Tesla. Въпреки че точната дата на пускане на пазара остава неясна, феновете с нетърпение очакват появата на този дългоочакван електромобил.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 омъскаряване

    5 2 Отговор
    "ентусиастите на Tesla" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😅🤣
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ник

    5 0 Отговор
    Мъск е чул за хиперкара на Бай Амет от Лещен и си е каза “няма смисъл, човече”. Той не знае, че Бай Амет строи и космодрум в землището на селото и скоро съвсем ще го изкара от бизнес.
  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 2 Отговор
    Той и камиона забавя, вече седма година❗
    Работата с тока не е стока❗
  • 5 карате кид оригинала

    0 2 Отговор
    3-то тримесечие:

    тесла - 2 млрд $ печалба;
    стойност на фирмата - 700 млрд $

    Рено - 2 млрд $ печалба;
    стойност на фирмата - 12 млрд $

    За разлика от фантастиката на мъскрат, Рено произвеждат електрически бусове.

    Коментиран от #6

  • 6 омъскаряване

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "карате кид оригинала":

    Акциите на тесла са балон, който китайските другари, пусти агностици невярващи в "свети" Илон-Шегобиец много скоро, ще спукат😉
  • 7 Гхбггф

    1 1 Отговор
    Не могат да му нагласят реактивните дюзи сигурно. Под новините и за този проект фенбойчетата обясняваха самодоволно как ще върви, лети, готови, свири и какво ли не и как друга спортна кола няма да остане на света. Завалийчетата те, мислят си, че всичко де що се пише в Интернет е вярно и всичко де що лети се яде. Добре дошли в реалността, мили мои гладко-мозъчета.