Last news in Fakti

29 Юли, 2014 19:38 1 798 0

Александър Фогел е новият директор на TV 7

  • александър фогел-
  • новият-
  • директор-
  • tv 7

Десислава Тошева напусна медията

На 25 юли 2014г. г-жа Десислава Тошева е подала документи за дерегистрация в Търговския регистър като изпълнителен директор на телевизиите. Причините за решението на Тошева са лични, съобщиха от TV7. Към настоящия момент TV7 и NEWS7 се представляват от Съвета на директорите. Съветът на Краун Медиа ЕАД, едноличният собственик на TV7 и BBT, днес взе решение и избра за изпълнителен директор на TV7 и NEWS7 г-н Александър Фогел, който е досегашен член на съвета, с богат опит в медиите, австрийски гражданин.

Александър Фогел заяви своята готовност да продължи работата по преструктуриране на телевизиите, за което е било взето решение от Борда на директорите. Новият изпълнителен директор подчерта, че е концентрирал своите усилия в търсене на нови инвестиции за гарантирането на стабилността на телевизионната група. Той изрази своята искрена благодарност към  Десислава Тошева за отличната работа и усилията й в този тежък за TV7 и NEWS7 момент.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА