Last news in Fakti

28 Декември, 2014 17:09 821 0

Служители в затворите излизат утре на протест

  • служители-
  • затворите-
  • протест-
  • правосъдното министерство-
  • синдиката на служителите в затворите

Те са недоволни от условията за труд и от неспазването на поетите ангажименти от парвосъдното министерство

Служители в затворите излизат утре на протест - 1
Снимка: Архив БТА

Утре от 9.30 часа служители от всички затвори в страната излизат пред местата, в които работят, в израз на недоволство от неспазването на Закона за Министерството на вътрешните работи по отношение на заетите в местата за лишаване от свобода, лошите условия на труд и неизпълнението на поети ангажименти от правосъдното министерство. Това съобщиха от Синидиката на служителите в затворите в България.

Акцията е последна от предвидените по места преди провеждането на национален протест шествие на 10 януари 2015 г., от 13.00ч., с начална точка Министерството на правосъдието, през Министерство на финансите, Министерски съвет, до Народното събрание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА