Last news in Fakti

27 Април, 2015 12:38 1 637 0

Силни в професията и живота

  • силни-
  • професията-
  • живота-
  • самоучител на успешната жена

Или Самоучител на успешната жена, бетселърът на д-р Корнелия Топф излезе на пазара

Никой вече не се съмнява, че жените могат да се справят с някои от най-трудните професии, могат да бъдат водещи в семейството, получавайки по-голямо възнаграждение, могат да бъдат уважавани в обществото, същевременно добри домакини и не на последно място и добри майки. Със сигурност всичко това на куп, колкото и невъзможно да изглежда само с работа не може да се получи, необходимо е да бъдат развити определени начини на поведение. Успехът в живота и работата това за всички хора е нещо като магия, но всеки би искал да получи рецептата как да изглеждаш силна, симпатична и уверена в професията и личния живот.

Рецептата как да си бъдете самоучител на самата себе си разкрива бетселърът на д-р Корнелия Топф „Самоучител на успешната жена – Силна, симпатична и уверена в професията и в личния живот”, който излезе от печат и може да бъде открит в книжарниците. Книгата бе издадена от издателство „Лектор”.

Корнелия Топф, която е международен треньор по мениджмънт и сертифициран бизнескоуч на ръководители от всякакви нива и браншове, заявява: „Не чакайте принцът да ви събуди с целувка”. И още тя задава въпроса: „Не би ли било добре да имаме треньор? Жена, която да ни придружава, да бъде винаги с нас и да ни познава по-добре от всекиго? Добрата новина: не е нужно да чакате чужда помощ – този треньор сте самата вие! Във вас дремят неподозирани сили и способности. Събудете ги.”

Тази книга е истински стимулатор за това да намерите успешният път по-бързо и по-лесно да преодолявате цялата житейска и професионална сложност. С нейна помощ жените могат да повишат своята издръжливост и търпеливо да довеждат до успешен край много по-сериозни задачи, да мислят по-смело, да действат по-уверено, да засилят излъчването си към околните.

Авторката е съумяла да създаде наистина добър и практически насочен самоучител за повярвалата в себе си, осъзната жена, която може да преобрази колебанията си и да извади силните си страни.

Ето и част от обобщените препоръки: Повярвай в силата си!; Бъди ясна!; Събуди силата си!; Разчисти препятствията!; Окуражи се!; Разпитай себе си!; Изкажи се!; Започни!; Продължавай нататък и т.н.

Интересно построеното съдържание на книгата грабва още с първите редове и глави, а практически примери от ежедневието на много жени превръщат книгата в истинско приключение за читателя.

С интересния си стил авторката превръща самообучението за успеха в една възможна мисия. „Не се виждате в тази роля, нали? Разбира се, че не. Все още не. Но в края на книгата ще бъдете такава. Ще повишите вашата издръжливост и търпеливо ще доведете до успешен край много по-сериозни задачи. Ще станете по-добра, ще се чувствате по-приятно, ще мислите по-смело, ще действате по-уверено и ще засилите излъчването си към околните. Така ще ги въодушевите и поведете към общите цели. И не очаквайте да научите безкрайно много нови неща. Защото повечето отдавна дремят във вас и копнеят да бъдат събудени с нежна целувка. Готова ли сте за нея?”, пита авторката д-р Корнелия Топф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА