Last news in Fakti

16 Февруари, 2016 11:48 1 863 0

Русия и ОПЕК замразяват квотите на петрол

  • нефт-
  • петрол-
  • русия-
  • саудитска арабия

Петролът получи подкрепа от тези коментари за възможно намаление

Русия и ОПЕК замразяват квотите на петрол - 1

Русия и ОПЕК замразяват квотите на петрол. Това съобщи Блумбърг.

Агенцията уточнява, че договорката е била постигната по време на срещата на министрите на енергетиката на Русия и Саудитска Арабия в катарската столица Доха.

Александър Новак и Али ал Наими са обсъдили проблема и са достигнали до споразумението.

Замразяването на квотите трябвало да стане на нивата от 11 януари.

От дни пазарът се подгрява за замразяване на квотите. Миналата седмица водещият делови в. "Уолстрийт джърнъл" писа, че Саудитска Арабия има готовност за намаление на производството.

Ройтерс наля масло по темата, посочвайки че Венецуела предлага „замразяване” на производството. Петролът получи подкрепа от тези коментари за възможно намаление на предлагането и американските контракти за месец март. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА