22 Ноември, 2016 15:07 1 188 0

Наближават Годишните Авио Оскари

  • авионагради-
  • b2b
Наближават Годишните Авио Оскари - 1

За втора поредна година b2b Media е инициатор на национално допитване свързано с нагласите на българския пътуващ потребител, като се взема мнението му в сферата на авиацията, травъл и туристическия сектори. Националното допитване е част от събитието “Годишни награди SКY STARS 2016”, които бяха учредени през 2015 година съввместо с международни организации като IATA, WATA, APG Network.

На 15 декември в хотел BW Premier Sofia Airport , зала Хийтроу ще се проведе официалната церемония по награждаване на най-добрите компании в авио сектора с обявяване на резултатите от националното допитване. Церемонията ще премине в присъствието на официални лица, бизнес и медии. Сред наградените ще са най-добрите авиокомпании, IATA агенции, кетъринг компании, летища, транспортни, логистични компании, технологични компании в сектора.

Още от първото издание през 2015 година организаторите и инициаторите b2b Media си поставиха амбициозната задача то да се превърне в ежегодна инициатива, която да събира и обединява държавните институции, авио и туристическия бизнес.

Допитването се провежда през месец ноември и ще бъде обобщено в началото на декември. В него участват не само потребителите, но и браншовете, с което учредителите стимулират сектора за по-високи резултати, икономически показатели, нови инвестиции, нови работни места и въвеждане на иновативни технологии и подходи.

Пътниците имат възможност да гласуват онлайн за своята предпочитана авиокомпания, оперираща в България, за най-желан травъл агент и да споделят коя е любимата им травъл дестинация.

През миналата година Голямата награда грабнаха Турските авиолинии, а отличието “любима авиокомпания на пътниците” си спечелиха Air France.

Експертното и независимо жури, което обобщава резултатите и пресява номинациите тази година, е в състав:

Надя Маринова, гл. редактор на b2b Mediа

Марина Стефанова, изпълнителен директор на „Българска мрежа на Глобалния Договор на ООН”

Проф. д-р Добрин Тодоров Сейзински, Технически университет, ръководител катедра “ Транспортна и авиационна техника и технологии”

Филип Филипов, директор B2B/Sofia Office Lead в Skyscanner

Авиокомпаниите по света продължават да се развиват и модернизират все повече и повече, а много бизнеси, свързани с авиационния бранш, представят все по-иновативни решения, с които да улеснят пътуването и транспортирането по целия свят. Туристическите агенти в страната са важна част от тази индустрия и техните усилия също ще бъдат отличени със специална награда.

Кои заемат първите места на българския пазар, ще стане известно в средата на месец декември 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА