Last news in Fakti

24 Ноември, 2016 21:16 2 904 2

Най-добрата българска фирма

  • фирма-
  • награди-
  • българия
Най-добрата българска фирма - 1

За пета поредна година бяха връчени наградите „Най-добра българска фирма”. Повечето компании, участващи в конкурса, са от областта на строителството, мебелната индустрия, както и IT сферата и фирми, предлагащи рекламни и печатарски услуги. Класацията се организира със съдействието на Първа инвестиционна банка. Тази година категориите, в които се раздаваха награди бяха три:

Микро и малка фирма

Logodaj

Винарската изба е създадена през 1994 г. Разположена в югозападна България, по поречието на р. Струма. Консултант на компанията е известния енолог Рикардо Котарело.

Най-добрата българска фирма

Средна и голяма фирма

Aglika

Стартира с производството на висококачествени хавлиени кърпи и халати. Следва разширяване на дейността с въвеждането на технологични линии за производството на одяла, а от 2016 г. и на спално бельо.

Най-добрата българска фирма

Награда на публиката

GlassCo

Компанията се занимава с дизайн и обработка на стъкла и огледала за мебелната промишленост и строителство и заема лидерски позиции в бранша вече 15 години. Също така изработва стъклопакети.

Най-добрата българска фирма


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодоров

    1 0 Отговор
    Абе коментатори, до кога ще продължавате да изписвате имената на фирмите на латиница. В България сме и българският е официален език. Има строги разпоредби в това отношение, като латинското наименование следва българското. За съжаление като вървиш по улиците в София и страната се чудиш къде си - дали на Капъкуле или на м..ната си, но не и в България.
  • 2 Иванов

    1 0 Отговор
    Прав е Тодоров, и още нещо, нали се сещате че тези фирми имат кредити в Банката :)
    Това е измислена Класация :)